Leáll a haknival: Vége VV Ádámnak

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence -
hakni VV Ádám magánélet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szirmai Ádám egy kedves, normális srác. VV Ádámról pedig hadd ne mondjak semmit" - kezdte történetét az RTL Klub sztárja.

"Bolondos fiú vagyok, nem értem, mi történt velem a játék során, miért volt rám a közeg ilyen rossz hatással. Bunkó lettem, pedig nem vagyok az! Az emberek Szirmai Ádámot szeretik, VV Ádámot kevésbé, ezért úgy döntöttem, inkább ismét élem a régi életemet" - nyilatkozta a Blikknek a 23 éves fiú, aki úgy döntött, kivonja magát a forgalomból, lemondta az összes felkérését és hakniját, törölteti rajongói oldalait, és többé nem nylatkozik a sajtónak sem.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

"A magánéletemre fogok koncentrálni, az alakulóban lévő kapcsolatomra" - állítja Ádám, aki elmondása szerint abbahagyja a csajozást, és nem fogadja el a továbbiakban a neki felajánlkozó nők ajánlatait sem.

Istenes Bence megmutatta új tetkójáthttp://www.life.hu/bulvar/20140626-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-megmutatta-uj-tetovalasat.htmlAz X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence évek óta "gyűjti" a tetoválásokat, a jobb karján szinte már nincs is üres felület. A legújabb alkotást most az RTL Klub Fókuszában mutatta meg. TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoNew Yorkban parádézik Kozsó – de jó neki!http://www.life.hu/bulvar/20140626-kozso-az-amokfutok-frontembere-es-kedvese-keira-pazar-nyaralasra-utaztak-new-yorkba.htmlAz Ámokfutók frontembere párjával színekben gazdag, vidám fotót posztolt, amelyen a háttérben a Time Square fényei csillognak.TV + Bulvár--Kásás közleményt adott ki: "Én rúgtam ki a sztárszakácsot!"http://www.life.hu/bulvar/20140626-kasas-tamas-vizipolos-kozlemenyben-magyarazkodik.htmlBár nekünk szerda este Ökrös Zsuzsanna, Kásás Tamás üzlettársa azt nyilatkozta, hogy nem a médián keresztül szeretnék intézni a séffel közös ügyüket, ennek ellenére kiadtak az Indexnek egy nyilatkozatot, aminek tartalma ellentétes a szakács, Vito Catalano nekünk adott tájékoztatásával. Az üzlettárs megígérte, hogy személyesen Kásás Tamás fog beszélni a kialakult helyzetről, az ellentmondások tisztázásáról. Várjuk!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.