interjú tévé Való Világ 4 kirúgás Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-hős felháborodásának adott hangot, miután félbeszakítottak egy vele készülő riportot és azonnal eltávolították a felvétel helyszínéről - írta meg a Hír24.

Kedvenc valósághősünk egy percet sem pihen! Múltkor Zuckerberggel beszélt meg találkozót, most pedig a fejleményekről szeretett volna beszámolni szeretett közönségének. Csakhogy az interjú közepén visszatáncolt az őt megszólaltató tévécsatorna - és nem csak félbehagyták a beszélgetést, de a riportalanyt, Alekoszt is kivezették a helyszínről!

Forrás: Facebook/Való Világ

VV-hőssel nem lehet így bánni! Ezt posztolta facebook oldalára: "Kénytelen leszek mindent elkövetni annak érdekében, hogy az Interjú ugyanott, ugyanúgy, ugyanazokkal a föltételekkel megismétlésre, és egyben sugárzásra kerüljék. A szimpatizánsok vártak és számítottak rám. Remélem mihamarább sikerül rendbe tenni ezt a mindenki számára igen kínos és fölöttébb kellemetlen ügyet!" Sok sikert az újabb frontnyításhoz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.