Focivébé: meghalt egy 25 éves kolumbiai nő az ünneplésben

Kolumbia halál nyolcaddöntő Bogotá ünneplés focivébé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton történelmi győzelmet aratott Kolumbia Uruguay csapata felett. El lehet képzelni, milyen buli volt Bogotában, ha egy, a tömegben ünneplő nő halálát egy eltévedt golyó okozta...

A nőt kórházba szállították miután megsebesült, de "ott sajnos elhunyt". Bogotá polgármestere, Gustavo Petro felszólította a város lakóit, hogy békében ünnepeljenek. Nem véletlenül!

Ünneplés Bogotában Forrás: AFP/Guillermo Legaria

Amikor a kolumbiai válogatott június 14-én először pályára lépett, kilenc ember halt meg Bogotában, köztük egy 14 éves gyerek. Emiatt a városvezetés több intézkedést is hozott az utána következő mérkőzések napján tartott ünnepségekre. Ezek egyike volt az alkoholtilalom. Sok helyen kijárási tilalmat rendeltek el a kiskorúak számára.

A kolumbiai válogatott 2-0-s győzelmet aratott a négy éve negyedik Uruguay csapata felett a szombat esti nyolcaddöntőben. Erről bővebben itt olvashatsz.

Bélyeg kissé túlkombinálta: mégiscsak Kolumbia nyert!http://www.life.hu/news/20140628-kolumbia-nyerte-a-focivebe-egyenes-kieseses-szakaszat.htmlMásodik jóskutyánk, a szépséges Bélyeg csajos zavarában kissé elkombinálta a nyerési esélyeket. Na de ez egy kezdő focidrukkertől még elfogadható határeset!NewsKi nyeri a Kolumbia-Uruguay meccset? Bélyeg jósol!http://www.life.hu/bulvar/20140627-ki-nyeri-a-kolumbia-es-uruguay-nyolcaddonto-meccset-a-fociveben.htmlHa lehet, még izgalmasabb részéhez érkezett a focivébé: elkezdődtek a nyolcaddöntők. A Life.hu szerkesztőségének jóskutyái is akcióba lendültek. Mázli után Bélyeg is túlesett az első jóslásán. Vajon Kolumbia vagy Uruguay mellett tette le a voksát?TV + BulvárOrigoTragédia a focivébén - meghalt egy 14 éves kislány a kolumbiai ünneplésbenhttp://www.life.hu/news/20140620-a-fociveben-meghalt-egy-14-eves-kislany-a-kolumbiai-unneples-kozben.htmlHalálos áldozatot is követelt Kolumbiában a brazíliai világbajnokságon szereplő labdarúgó-válogatott nyolcaddöntős továbbjutásának ünneplése. Egy pisztolygolyó végzett egy 14 éves kislánnyal.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.