nyolcaddöntő futball Svájc focivébé futball vb Argentína foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcaddöntők utolsó napjához érkeztünk, lassan összeáll, melyik ország válogatottja melyikkel mérkőzik meg a negyeddöntőkben. Mázli szerint nem kérdés, ki nyeri az Argentína-Svájc rangadót.

Mázli és rajongói biztosan csalódottak voltak, amiért a Life.hu jóskutyája elvétette az Algéria-Franciaország meccs eredményét. Mázli teljesen maga alatt volt, amiért nem hallgatott eléggé a megérzéseire és Nigéria mellett tette le a voksát, pedig a franciák diadalmaskodtak. Ennyire kivolt:

Forrás: Life.hu

Pedig a virslik között nem volt ám különbség. De most koncentráljunk a jelenre! Mázli a szokásos komolysággal állt (ült) az utolsó jóslás elé. Tőle megszokottan, most is hideg fejjel, egyértelműen döntött.

/1406/Bemut2014626165411

Mázli gazdái üzenik

Hiányozni fognak neki a vébévirslik és a zászlórágcsálások!:) Puszil mindenkit:))

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.