Ki nyeri a Franciaország-Nigéria meccset? Mázli meglepő jóslata

Forrás: Life.hu -
meccs nyolcaddöntő jóslás focivébé Franciaország vébé 2014 Nigéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mázli eddig 100 százalékosan tippelte meg a nyolcaddöntős meccsek eredményeit. Pont ezért kaptunk kisebb sokkot a mai jóslatán.
Forrás: Life.hu

Mázli, a négyéves magyar vizsla eddig pontosan és rendkívül magabiztosan tippelte meg a Brazília-Chile meccset. Ugyanilyen vehemenciával vetette bele magát a Hollandia-Mexikó meccs jóslásába. A harmadik rangadó esetében már nem bírta ülve az izgalmakat: fekvő pozícióból vetődött rá a virslire. Na, de ki lesz a befutó?

És most a jóslás:

Mázli gazdái is csak csodálkoztak

"Mit is mondhatnánk? Annyi meglepi történt már ezen a vébén és dőlt meg a papírforma, hogy csak na! A franciákat tartja esélyesnek mindenki, de kettőből kettő tipp eddig bejött Mázlinak, szóval: hajrá, Nigéria! :-)"

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.