Ki nyeri a Németország-Algéria meccset? Bélyeg már tudja!

Forrás: Life.hu -
nyolcaddöntő Algéria jóslás focivébé focicsapat Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bélyeg egyelőre egy jól és egy rosszul tippelt meccsel a háta mögött indult neki a harmadik jóslásnak. A kutyalány gondolkodás nélkül választotta ki a nyerő virslistányért. Eredménytől függetlenül ezen a meccsen válhat a világ legjobbjává a német Klose.
Forrás: Life.hu

Bélyeg, a másfél éves menhelyi szuperkeverék kislánnyal könnyű dolga van a gazdiknak. A jóskutya először mintha kicsit lámpalázas lett volna, de ma már a megfontoltságnak tituláljuk a viszonylag komótos döntést.

Mi ez az egész?

A dél-afrikai világbajnokság óta ismerjük a jósállat fogalmát. Mivel teljesen rákattantunk a vébére és imádjuk a cuki állatokat, úgy gondoltuk, bevetjük a szerkesztőségi kedvenceket. A nyolcaddöntőket Mázli, a magyar vizsla és Bélyeg, az Illatos úti szuperkeverék tippeli meg, akiket ebben a cikkben mutattunk be.

És most a jóslás!

Mit is mondhatnánk? A németek eddig magabiztosan teljesítettek a vébén. Ahogy az Origo.hu is írja, a csapat veretlenül nyert a Ghána, Portugália, Egyesült Államok csoportban. Algéria először jutott vébén a legjobb 16 közé. Róluk amúgy a Life.hu-n nem nagyon írtunk eddig. Sem a TOP 20 szuperszexi focista közé nem jutottak be, sem különleges figurákról nem tudtunk megemlékezni. A németeknél ott van viszont Klose, aki a brazíliai vébén érte be "az igazi" Ronaldót a világbajnoki góllövő örökranglistán. Ha a német lő még egy gólt, akkor ő lesz minden idők legeredményesebb játékosa.

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.