De fura! Vénusz a legkülönösebb macska, akit valaha láttunk

Forrás: facebook/Venus's Page - Amazing Chimera cat -
Vénusz cica születési rendellenesség arc macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű kiméra cica két színű arca egy születési rendellenességnek köszönhető, ami nagyon ritka, viszont igen látványossá teszi Vénusz megjelenését.

A Life.hu szerkesztőségében nehezen hittünk a szemünknek és sokáig morfondíroztunk, vajon ez egy photoshopolt macska arc-e vagy tényleg létező. A cica egyébként Észak-Kaliforniában él és gazdija már Facebook oldalat is csinált neki, amin számtalan kép található a furcsa kinézetű állatról.
Mi nem tudtuk elhatározni, valóban lehetséges-e ilyen pontosan elválasztott arcú egyed, ezért rátok bízzuk a döntést.

Forrás: facebook/Venus's Page - Amazing Chimera cat

Szerinted létezik Vénusz a kétarcú macska?

Most vesznek végső búcsút Grosics Gyulátólhttp://www.life.hu/news/20140630-grosics-gyula-futballistatol-a-legendas-aranycsapat-tagjatol-ma-vesznek-vegso-bucsut.htmlJúnius 30-án 14 órakor a Szent István-bazilikában tartják Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás kapusának temetését. A Fekete Párduc barátai, tisztelői, és a szurkolók 12-13.45 között róhatják le kegyeletüket a ravatalnál.News--Fogyatékos gyerekekkel perdült táncra Harry herceghttp://www.life.hu/news/20140630-harry-herceg-fogyatekos-gyerekekkel-tancolt-egy-chilei-gyermekkozpontban.htmlHarry herceg jelenleg épp Chilében tesz eleget királyi kötelességeinek, amelynek keretei között egy gyermekközpontba is ellátogatott.News--Vigyázz, ma erős az UV-B sugárzás! Negyed óra alatt legéghetszhttp://www.life.hu/news/20140629-vasarnap-nagyon-eros-lesz-az-uv-b-sugarzas-konnyen-leeghetsz-a-napon.htmlNem kell kifejezetten fehér bőrűnek lenned, hogy leégj vasárnap. Nagyon erős UV-B sugárzás várható: ilyenkor normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.