Zimány Linda és Hargitai Bea is infúzión szépül

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
C vitamin Zimány Linda szépség Hargitai Bea infúzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy tényleg kiderül, mi a magyar modellek szépségének titka? Hargitai Bea és Zimány Linda a napokban ugyanarról a csodakúráról posztolt fotót.

Intravénás C-vitaminnal szépülnek hazánk legszebb lányai. A szépségek nem tablettában kapkodják be Szent-Györgyi Albert felfedezését, hanem ők már milliliterben számolják az adagot. És azt sem várják meg, hogy egy megfázás, egy influenza ledöntse őket a lábukról. Makkegészségesen kapnak infúziót!
A Prágában élő Hargitai Bea évek óta használja az infúziós C-vitamint, amikor a fővárosban tölt néhány napot. Ilyenkor összehívja a barátnőit és egy jó kis traccsparti mellett infúzióra kötik őket. Utánajártunk, hogyan is működik ez a bizarr szépség- és egészségkúra.

Forrás: Facebook/Hargitai Bea

„Infúzión, kúraszerűen adjuk be a C-vitamint, általában öt alkalom szükséges hozzá, de kettő-három mindenképpen. Két hónap alatt heti egyszeri alkalommal javasoljuk a beadását. Immunerősítésre, túledzésre és a bőrre is jótékony hatása van, természetesen betegségmegelőzésre is ajánlott" - tudtuk meg a Fájdalomambulanciától.

Forrás: Fb Zimány Linda

Ennyibe kerül a kúra

Az infúzió 3000 forint, ehhez jön hozzá a C-vitamin, ami 500 forint/gramm.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.