Így lovagol a hullámokon Bódi Sylvi

Forrás: facebook/Bódi Sylvi -
Bódi Sylvi szörfözés Bali baleset hullámok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell éppen Balin hódol kedvenc időtöltésének, a szörfözésnek, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy olyan hatalmas hullámokat is meglovagol, ami már életveszélyesnek tűnik.

Ahogy a Life.hu is megírta, Sylvi szörfdeszkája kíséretében érkezett a gyönyörű szigetre és bár érte egy kisebb baleset, a közösségi oldalára feltöltött kép azt mutatja, a vagány lány újra elemében van. Úgy siklik a hullámok között, hogy azt bármelyik profi szörfös megirigyelhetné.

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

„Teljesen otthon érzem magam ezeken a mozgó víztömegeken" – írta a kép alá Sylvi. Nagyon vagány!

Szépségkirálynővel randizgat Baronits Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20140702-baronits-gabor-ungar-aniko-buvesz-fia-gombos-alizzal-randizik.htmlLapinformációk szerint újra randizgat Baronits Gábor, aki korábban elárulta, hogy a magas lányokra bukik.TV + BulvárOrigoJulia Roberts miatt halt meg a testvére? Íme a búcsúlevélhttp://www.life.hu/bulvar/20140702-julia-roberts-feltestvere-februarban-lett-ongyilkos-megvan-a-bucsulevele.htmlAhogy azt korábban a Life.hu is megírta, a színésznő februárban veszítette el szeretett féltestvérét, Nany Motes-t, akinek túladagolás okozta hirtelen halálát.TV + Bulvár--Jó hír! Csak egy hetet kell kibírnunk Barátok közt nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-cimu-sorozat-nyaron-csak-egy-hetre-tunik-el-a-kepernyorol.htmlEgy hétig kell csak nélkülözniük a nézőknek a Barátok köztöt. Az előző évektől eltérően mindössze egy hét nyári szünetet tart a népszerű sorozat, július 7 és 11. között.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.