Modellbotrány a láthatáron! Bódi Sylvi kiakadt Dukai Reginára

modell Bódi Sylvi Dukai Regina ötlet lopás ruhakollekció botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvi közösségi oldalán fakadt ki, amiért szerinte Regina sokszor utánozza őt. Ezúttal egy sellős poszt okozta a feszültséget.

Egyszer volt, hol nem volt egy szép tavaszi nap, amikor Sylvi fejéből kipattant egy szörfös, sellőlányos kollekció, amire rettentően büszke volt. Sőt, rajongóit arra kérte, segítsenek elnevezni az általa megálmodott trendi darabokat. Közben azonban az történt, hogy nem csak Sylvi fejében jelent meg ez az ötletecske: a minap ugyanis Dukai Regi is sellős, kagylós stílusban nyomult. Ezt pedig a vérmes modell - aki éppen Balin nyaral - nem hagyhatta szó nélkül. Íme, a sellős szelfi, minden baj forrása, amit Sylvi osztott meg Facebook oldalán. (Regi oldalán már nem találtuk a képet...)

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

„Na, ezt is megértük! Ennél már nincs lejjebb. Kiteszi a macska a lábát és rögtön cincognak az egerek. 'I wanna be everything Regina' múlt héten még brazil lányként rúgta magas sarkúban a labdát, most pedig sellőlányságra vágyik. Elfogyott az egyéb ihletforrás és most már mások imidzsét kell felhasználni?Repesve várom a szörfös, wakeboardos, balis, vespás kollekciók remake-jét! Nagyon hiteles lesz és gondolom hasonlóan igényes, mint a képen látható darab. Jár a taps és a gratuláció!" – írta közösségi oldalán Sylvi.

Regi egyelőre nem reagált a történtekre. Valószínűleg nem is fog... Inkább élvezd a törökországi nyaralást, Regi!

Forró téma! Cristofel bevallotta, meleg férfiak számára nyújt szolgáltatásokathttp://www.life.hu/bulvar/20140702-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-bevallotta-meleg-ferfiaknak-nyujt-szolgaltatasokat.htmlEddig tagadta, most viszont kiderült, mégis igaz! A ValóVilág kubai macsója férfiak számára nyújt szexuális szolgáltatást.TV + BulvárOrigoÍgy lovagol a hullámokon Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20140702-bodi-sylvi-modell-a-hullamok-hatan-lovagol-balin-nagyon-profi-szorfos-lett.htmlA modell éppen Balin hódol kedvenc időtöltésének a szörfözésnek, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy olyan hatalmas hullámokat is meglovagol, ami már életveszélyesnek tűnik.TV + Bulvár--Zimány Linda és Hargitai Bea is infúzión szépülhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-zimany-linda-es-hargitai-bea-is-infuzios-c-vitaminnal-szepul.htmlLehet, hogy tényleg kiderül, mi a magyar modellek szépségének titka? Hargitai Bea és Zimány Linda a napokban ugyanarról a csodakúráról posztolt fotót.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.