Eddig tagadta, most viszont kiderült, mégis igaz! A ValóVilág kubai macsója férfiak számára nyújt szexuális szolgáltatást.

A Life.hu is megírta, pár hete robbant ki a botrány: Cristofel volt barátnője azt állította, a VV-hős meleg férfiaknak nyújt szolgáltatásokat. A macsó eddig tagadott, azonban a YouTube-ra kikerült a minap egy felvétel, amelyen a kubai csődör elárulja sötét titkát. A videón alkalmi munkaadói kérdésére beismeri, hogy milliókat kaszál a meleg légyottokon. A Bors részleteket közölt a beszélgetésből. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas sorok következnek!

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Aki csinálja, az művész, aki hagyja, az a köcsög. Ezt magamtól találtam ki, a saját szavaim. 1-2 férfi seggét megfogni az olyan, mint egy női popó. Én egy művész vagyok. Az a köcsög, aki hagyja. Nem kell kellemetlenül érezned magad" – magyarázza bizonyítványát a csődör, aki azt is elmondta, hogy szegény körülmények között nőtt fel, ezért mindenre nyitott.

Cristofel nem örült, amikor az elhangzottakkal kapcsolatban a lap felkereste. „Na és, nem mindegy, hogy mivel keresem a betevőre valót? Ebben a szemét világban kénytelen az ember ilyeneket is bevállalni. Nekem a családom a legfontosabb, egész életünkben nélkülöztünk. Senkinek semmi köze hozzá, hogy miből és hogyan élek" – zárta rövidre mondandóját Cristofel.

Trükkök és titkok a felnőttfilmek világában
„A felszopólányok kizárólag melegfilmeknél segítettek a heteroszexuális fiúknak, akik ilyenkor félrevonultak és a készséges lányok forgatásra kész állapotba hozták a szereplőt..." Ha szeretnél többet megtudni a pornófilmforgatások világáról KATT IDE!