Egy év után sem pakol ki a tavalyi szépségkirálynő, Kocsis Korinna

Fotó: Tv2 -
Kocsis Korinna Miss World Hungary szépség botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete lejárt a tavalyi szépségverseny után egy évig tartó hallgatási idő - most már lenne lehetősége Kocsis Korinnának, hogy ígéretéhez híven kipakoljon a Miss World Hungary 2013 szépségverseny kulisszatitkairól. Mégsem teszi.

Tavaly óriási botrányt kavart, hogy a 22 éves szépség, Kocsis Korinna élő adásban utasította vissza a harmadik helyezéshez, a Miss Intercontinental címhez járó koronát, és bundát kiáltott a 2013-as Miss World Hungary szépségversenyre. A közönségdíjas szépséget milliós perrel fenyegette meg a Sarka Kata nevével fémjelzett Magyarország Szépe Kft. Dr. Berényi András ügyvéd szerint Korinna szerződést szegett azzal, hogy negatív véleményt nyilvánított a versenyről, és nem fogadta el a zsűri döntését, amellyel szemben nincs jogorvoslati lehetősége. Korinna a balhé ellenére sikeres évet tudhat maga mögött, modellként szinte az egész világot bejárta.

Fotó: Tv2

"Azért nem teszek nyilatkozatot, mert a jogosult hozzájárulását nem kaptam meg. A versennyel kapcsolatban ugyanis titoktartás kötelez a Magyarország Szépe Kft. irányában is. Ezért a versennyel kapcsolatos kérdésekre nem, viszont az életemmel, a munkámmal kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolok. A közösségi oldalamon látható volt, hogy folyamatos munkával töltöttem az elmúlt évet, nem származott károm a tavalyi versenyből, és nem is tett hozzá a karrieremhez. Kevés ügynökséggel dolgozom, szerencsére sok céggel évek óta tartó kapcsolatom van, és egyre többen keresnek meg különböző munkákkal. Nemrég egy divattervezővel létrehoztunk egy saját női márkát, ami elegáns, elsősorban üzletasszonyoknak, egyedi tervezéssel készül. Szinte mindig úton vagyok. Pénteken utazom Párizsba öt napra, de nemrég jöttem haza Monacóból, ahol Albert herceg jótékonysági estjén egy olasz cégnek modellkedtem. Örülök, ha egy kicsit itthon lehetek a családommal. Öt éve élek stabil párkapcsolatban, a párom és én is sokat utazunk, de szerencsére ez nem jelent problémát, össze tudjuk hangolni az életünket. Szinte az egész nyaram munkával telik, remélhetőleg augusztus végén lesz egy kis időm nyaralásra és pihenésre. Addig is boldog vagyok, ha egy hétvégére sikerül elszabadulni, olyankor szívesen megyek a szüleimhez vidékre vagy a Balatonra. 2010-ben Anna-bál szépének választottak Balatonfüreden, azóta kétszer is részt tudtam venni ezen a fantasztikus bálon, bízom benne, hogy idén is sikerül" – árulta el Korinna.

Sarka Kata már nem haragszik

"Mi a tavalyi verseny óta nem beszéltünk Korinnával. Már a verseny után feloldottuk számára a titoktartási kötelezettséget: mondja el nyugodtan, ha valami olyat tapasztalt, amit szabálytalannak ítélt. Boldog lennék, ha egy kávé mellett, kettesben meg tudnánk beszélni, mi történt, az eltelt egy évben - feltételezem - mind a ketten lenyugodtunk."

Könnyek, koktélruhák és erőltetett mosolyok egy gyerekszépségversenyenhttp://www.life.hu/csalad/20140626-little-miss-hungary-gyerekszepsegverseny-gyerekmodellek-a-kifuton.htmlLáthattunk már műszempillás, műfogsoros, póthajas, műkörmös kislányokat talpig sminkben, tűsarkúban parádézni a színpadon – az amerikai gyerekszépségversenyek résztvevőinek látványa a legtöbb értelmes, jó érzésű és felelős emberben kiveri a biztosítékot. De mi a helyzet itthon? Vajon milyenek a magyar kislányok és kisfiúk a kifutón, hogyan viselkednek a kulisszák mögött és mi a jövőképük? Megmutatjuk!Család--Szépségkirálynővel randizgat Baronits Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20140702-baronits-gabor-ungar-aniko-buvesz-fia-gombos-alizzal-randizik.htmlLapinformációk szerint újra randizgat Baronits Gábor, aki korábban elárulta, hogy a magas lányokra bukik.TV + BulvárOrigoIllatos szépségtrükk: készíts szappant levendulábólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140615-hogyan-legyek-jo-no-levendulaszappan-levendulaolajjal-es-viraggal-sajat-kezuleg.htmlA levendula az egyik legcsodásabb növény, nemcsak szépséges, de rengeteg mindenre használható. Például szappant tudunk készíteni a segítségével!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.