Egy európai csapat búcsúzik ma a focivébétől - Milán már tudja, melyik!

Forrás: Life.hu -
kutya jóslás focivébé német fociválogatott francia fociválogatott világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazíliai focivébén nem voltak sikeresek az európai országok válogatottjai, és egy továbbitól ismét búcsúznunk kell. Ez biztos. Milán, a Life.hu jóskutyája pontosan tudja, melyik csapat rajongói lesznek szomorúak.
Forrás: Life.hu

Franciaország és Németország csapatainak viadalával kezdődik a brazíliai focivébé újabb szakasza, a negyeddöntők. A teljesítményükhöz nem értünk annyira, mint az Origo.hu szakírói, de itt jegyezzük meg, hogy a francia válogatottból több focistát is beválogattunk a legszexisebb játékosok közé, érdemes őket ismét megnézni. A németeknél ott van Klose, aki immár holtversenyben minden idők legeredményesebb játékosa "az igazi Ronaldo" mellett. Bár hiányoljuk a spanyolok kockás hasizmait, azért a minap a németek is kitettek magukért és megmutatták magukat - alsónadrágban.

A két csapat szemrevételezése után következzen a jóslás Milánnal, aki szinte rávetette magát a jóstányérra. Hogy melyikre? Nézd meg a videót, és kiderül!

Focivébé az Origo.hu-n!

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.