Így vágd fel és edd meg a görögdinnyét pillanatok alatt!

fokhagyma trükk vágás görögdinnye evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupergyors fokhagymapucolás után most a dinnyét vesézzük ki. Úgy tűnik, eddig rosszul vágtuk fel, majd fogyasztottuk el kedvenc gyümölcsünket. Most végre megvan a megoldás, amit minden dinnyeevőnek látnia kell!

Tudtad, hogy a görögdinnye segít a fejfájás ellen? Kattints IDE és tudj meg többet!

Beköszöntött a görögdinnyeszezon. Szinte nincs olyan nap, amikor ne majszolnánk belőle egy-két szeletet. A felvágással és az evéssel azonban akadtak gondjaink. (Csöpög, tiszta maszat lesz tőle az arcunk, nincs nagy késünk stb stb.) Most kiderült, rosszul csináltuk. Az alábbi videóból meglesheted, hogy kell a leggyorsabban felvágni és a legügyesebben megenni a dinnyét. Kár, hogy nem mi jöttünk rá erre!

Így pucold meg a fokhagymát 10 másodperc alatt!http://www.life.hu/news/20140626-a-fokhagymapucolas-leggyorsabb-10-masodperces-modja.htmlSzerdán a meggymagozás leggyorsabb módját mutattuk meg nektek, most pedig a fokhagymapucoláshoz adunk egy kiváló tippet.NewsOrigoAlsógatyában feszítenek a német válogatott játékosaihttp://www.life.hu/news/20140703-a-nemet-valogatott-jatekosai-alsogatyaban-pozolnak-a-kepet-lukas-podolski-rakta-ki-instagramjara.htmlLukas Podolski posztolta képmegosztó oldalára a mókás képet, amely edzés után készült a srácokról.NewsOrigoRendhagyó kisfilm készült nemzeti parkjainkrólhttp://www.life.hu/news/20140703-kisfilmen-a-nemzeti-parkok-az-aggteleki-a-balaton-felvideki-a-bukki-a-duna-drava-a-duna-ipoly-a.htmlA két és fél perces filmben csodálatos felvételeken mutatkoznak be természetvédelmi területeink.NewsFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.