Sarka Kata nemcsak a kezében tartotta, de titokban fel is próbálta a Miss World Hungary koronáját. Miért ekkora szám az egykor szépségversenyen második helyet elért Katának a korona? Kiderítettük!

Nem bírta ki Sarka Kata, hogy ne illessze a fejére a Miss World Hungary koronáját és ne készítsen egy fényképet a rendkívüli alkalomról. A sajtótájékoztatón csak a kezében fogta a különleges darabot, és amikor később nem figyelt rá senki, gyorsan felpróbálta. 

Forrás: FB Rákosi Annamária


"2007-ben a Miss Universe versenyen indultam, ahol második helyezett lettem, és ezzel a Budapest legszebb lánya különdíjat is megkaptam. Az én fejemre nem került korona, mint most a Miss World szépségverseny második és harmadik helyezettjének, akkor csak a királynő viselhetett koronát. Amikor a fejdíszt először a kezembe vettem érdekes érzés fogott el, és amikor felpróbáltam azonnal éreztem, hogy nem az én fejemre való. Egyszerűen más a fejformám hozzá. Most úgy gondolom, hogy abban az évben jogosan adták Bónai Ildikónak, és korona nélkül is boldog vagyok, hogy első udvarhölgy lehettem" – nevetett Kata.