Koós János vallomása: „Várom, hogy Imi újra beköszönjön"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
agydaganat Bajor Imre Koós János Füle súlyos beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János már alig várja, hogy cimborája ismét feltűnjön a fülei parasztháza kapujában és együtt indulhassanak sétálni.

Koós János fülei házában nosztalgiázott és mesélt a régi szép időkről, amikor még nyugodtan hátradőlve diskurálhattak a kocsmában jelenleg súlyos beteg barátjával, Bajor Imrével, akinek barátai mindig fontosak voltak – írja a Best.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Korábban minden egyes nyári reggelen elsétált a házam előtt a kutyájával, és beköszönt. Én csendben csatlakoztam hozzá, és elballagtunk a központba újságért, majd leültünk a helyi búfelejtő teraszára egy pohárka bor mellé" – mondta János, aki egy sóhajtással jelezte mennyire, visszavárja barátját.

Egy év után sem pakol ki a tavalyi szépségkirálynő, Kocsis Korinnahttp://www.life.hu/bulvar/20140702-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-nem-pakol-ki-pedig-lejart-a-szerzodese.htmlEgy hete lejárt a tavalyi szépségverseny után egy évig tartó hallgatási idő - most már lenne lehetősége Kocsis Korinnának, hogy ígéretéhez híven kipakoljon a Miss World Hungary 2013 szépségverseny kulisszatitkairól. Mégsem teszi.TV + BulvárOrigoMagyarország Szépe: Visszalépett a legegzotikusabb szépségkirálynő-jelölthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-visszalepett-a-szepsegkiralyno-jelolt-a-miss-world-2014-szepsegversenyrol.htmlKét héttel ezelőtt kiválasztották azt a 22 legszebb lányt, akik bejutottak a Magyarország szépe, a Miss World 2014 szépségverseny döntőjébe. A csütörtöki, hivatalos bemutatásukon már kevesebben vettek részt és eltűnt a legegzotikusabb induló, az akcentussal beszélő magyar szépség, Angyala Felicie.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMilliárdos történet! Arab sejk kérte feleségül Radics Gigithttp://www.life.hu/bulvar/20140703-radics-gigit-megasztar-gyoztes-enekesnot-egy-arab-sejk-kerte-felesegul.htmlHamisítatlan luxuséletet utasított vissza a fiatal énekesnő, amikor egy arab sejk pazar ajánlattal kereste meg.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.