Újabb keresőkutyákat vetnek be az eltűnt Madeleine keresésében

Forrás: AFP/Francisco Leong -
gyanúsított Portugália nyomozás keresőkutya Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében a napokban több gyanúsítottat kihallgattak, most pedig szakképzett ebekkel próbálnak újabb nyomokat találni. 

Legutóbb arról számoltunk be, hogy négy gyanúsítottat, három portugált és egy oroszt hallgat ki a rendőrség Portugáliában Madeleine McCann ügyében. Most a dél-walesi rendőrség keresőkutyákat küldött a helyszínre, hogy két gyanúsított után szaglásszanak. Az autójukhoz szeretnének eljutni – írja a Daily Mail.

Korábban is használtak keresőkutyákat Forrás: AFP/Francisco Leong

A négy férfi, akiket egyébként még nem vettek őrizetbe, akkor került a képbe, miután a mobiladataikból kiderült: mindannyian közel voltak a helyszínhez, ahol a kis Madeleine-nek nyoma veszett.

A kislány a saját ágyából tűnt el, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal. A kisgyerek utáni nyomozást egy éve indította újra a brit rendőrség. Korábban egy nő azt állította, miközben egy Shane Leighton nevű férfi rátámadott egy késsel, azt kiabálta, hogy ő ölte meg Maddie McCannt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.