Hollandia vagy Costa Rica? Deni már tudja, ki győz!

Forrás: Life.hu -
meccs jóslás focivébé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jóskutyának sem könnyű eldönteni, hogy vajon a lelkes Costa Rica vagy a sikerre éhes Hollandia csapata nyeri a szombat esti mérkőzést. Lássuk, mit jósolt a Life.hu okos németjuhásza, Deni!

Szombat este egy európai és egy közép-amerikai csapat méri össze a tudását. Azt tudjuk, hogy a hollandok kapusa, Jasper Cillessen igen jóképű, és nem panaszkodhat külsejére a középpályás Wesley Sneijder sem, ám az nem valószínű, hogy ez elég lesz a győzelemhez. Costa Rica játékosai nagyon akarnak nyerni és hihetetlenül lelkesek, de vajon meddig bírják a nagyfiúk között?

Forrás: Life.hu

Deni rajong a labdákért, ám ez nem mindig elég a jó tippekhez. A Brazília-Kolumbia meccs ereményét nem sikerült eltalálni, most azonban már nagyon odatette magát. Lássuk, mit jósolt a németjuhász kutyus!

Focivébé az Origo.hu-n!

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.