Ágymozi nyílik Budapesten

Forrás: uk.movies.yahoo.com -
ágy különlegesség Óbuda szórakoztató központ mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európában egyelőre csak Londonban van úgynevezett ágymozi, a második valószínűleg Budapesten, Óbudán egy új szórakoztató központban nyílik.

"A tervek már megvannak, a munka javában zajlik. Ősszel valóban szeretnénk megnyitni a 35 ágyas, minden szempontból különleges filmtermünket" – mondta a Borsnak Jankura László, a központ megbízott vezetője.

Forrás: uk.movies.yahoo.com

"A matiné-előadásokkal és napközbeni vetítésekkel a családoknak szeretnénk örömet szerezni. A két méter hosszú, százhatvan centi széles ágyon a két szülő közt kényelmesen elfér akár két csemete is. Ezzel szemben az este az időt álló nagy filmekről szól majd, köztük természetesen romantikus filmek is helyet kapnak. A többi mozijétól tehát nemcsak a nézőterünk, de a filmkínálatunk is eltér majd" - tette hozzá.

Így nyaralnak a világsztárokhttp://www.life.hu/news/20140707-csodas-medencek-a-villa-midg-rd-stockholmban-es-a-mexikoi-casa-monterrey.htmlA világ legszebb és legkülönlegesebb medencéiről készített sorozatot a dezeen.com internetes portál. Ezek azok a helyek, amelyekről mi többnyire csak álmodozunk, a mi kertünkben vagy házunkban nem valószínű, hogy valaha is épülnek ilyenek. Ha külföldön járunk, érdemes megnéznünk ezeket. NewsOrigoRendhagyó kisfilm készült nemzeti parkjainkrólhttp://www.life.hu/news/20140703-kisfilmen-a-nemzeti-parkok-az-aggteleki-a-balaton-felvideki-a-bukki-a-duna-drava-a-duna-ipoly-a.htmlA két és fél perces filmben csodálatos felvételeken mutatkoznak be természetvédelmi területeink.NewsFotó: Tuba Zoltán - OrigoVécéfetisiszták az orosz társkeresők? http://www.life.hu/news/20140703-bizarr-fotok-orosz-tarskereso-oldalakrol.htmlAz orosz társkereső oldalak már régi kedvenceink, így aztán felcsillant a szemünk, amikor egy újabb fotóválogatásra bukkantunk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.