Boldogságra fel! Így kell hirdetni a jókedvet!

boldogság projekt gyűjtés lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Melinda és Szuri Dóri két vidám, barátságos lány, akik azt vették a fejükbe, hogy dokumentálni fogják a boldogságot, ezért elindították a Happiness Projectet.

A lányok egy „happiness" feliratú táblával járják az utcákat és azt próbálják megtudni, mit jelent az embereknek a boldogság. A válaszolókról fénykép, történetükről pedig pár soros bejegyzés készül a projekt közösségi oldalára.

Az egész pár évvel ezelőtt kezdődött. Dórit egy súlyos betegség legyőzése abban erősítette meg, hogy az élet apró örömeit is meg kell becsülni. A felépülése után tanult meg fotózni, és miután a képekhez történetek is kellettek, ehhez jött jól a másokat könnyen szóra bíró Melinda. A boldogság megosztásának ötlete eleinte hobbinak indult, de hamar komoly feladattá nőtte ki magát. Mára a közös vállalkozás, a Project Happiness mindkettőjük életében fontos szerepet tölt be.

Így nyaralnak a világsztárokhttp://www.life.hu/news/20140707-csodas-medencek-a-villa-midg-rd-stockholmban-es-a-mexikoi-casa-monterrey.htmlA világ legszebb és legkülönlegesebb medencéiről készített sorozatot a dezeen.com internetes portál. Ezek azok a helyek, amelyekről mi többnyire csak álmodozunk, a mi kertünkben vagy házunkban nem valószínű, hogy valaha is épülnek ilyenek. Ha külföldön járunk, érdemes megnéznünk ezeket. NewsOrigoÍme Argentína ízléstelen üzenete Neymarnakhttp://www.life.hu/news/20140706-neymar-serulese-miatt-izlestelen-vicc-az-argentinoktol-di-maria-megserult.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Neymar csigolyatörést szenvedett a negyeddöntőben. Míg a világ a brazil klasszisért aggódik, addig az argentin focidrukkerek ízlésten tréfát űznek a szerencsétlen balesetből.NewsFotó: Mudra László - OrigoHatalmas bravúr! Babos Tímea döntős Wimbledonbanhttp://www.life.hu/news/20140704-babos-timea-teniszezo-dontos-a-wimbledoni-tenisztornan-noi-parosban-partnerevel-a-francia-kristina.htmlBabos Tímea és párja, Kristina Mladenovics pénteken bejutottak a női páros fináléjába a wimbledoni teniszbajnokságon, miután két szettben legyőzték az Andrea Petkovic, Magdalena Rybarikova német, szlovák duót.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.