Kivirult! Szabó Zsófi jól van és élvezi a szabadságot

színésznő Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi biciklizés szabadság lovaglás futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznőjének véget ért a munka, mert a sorozat most nyári szünetet tart. Zsófi a sok munka és lelkileg megterhelő hónapok után végre felszabadultan hódol kedvenc időtöltéseinek. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Szabó Zsófi egy időre befejezte a forgatásokat. A színésznő édesapja, Szabó Gyula halála után nehéz időszakon ment keresztül. A depresszióból végül sikerült kikecmeregnie, és most a nyári szabadsága alatt végre azt teheti, amire már régóta vágyott. Lovagol, fut, és biciklizik az édesanyjával.

Forrás: facebook/Szabó Zsófi

„10 hónap forgatás után ilyen a szabadság. Reggel elmentem teniszezni. Aztán lementem gyerekkorom legcsodálatosabb helyére, a Tétényi Dunaparti Lovasklubba, ahol lovagoltam. Most pedig túl vagyok 7 km futáson" – írta közösségi oldalán Zsófi.

Kiszel Tünde egy évig spórolt a nyaralásárahttp://www.life.hu/bulvar/20140708-kiszel-tunde-egy-evig-sporolt-a-nyaralasara.htmlNem szponzor repítette Kiszel Tündét, Donatellát és a naptárdíva nővérét, Csillát a görögországi álomnyaralásra, hanem az összespórolt pénzéből utazott - tudta meg a Life.hu. TV + BulvárOrigoDopemanre rájár a rúd – kipécézte magának az APEHhttp://www.life.hu/bulvar/20140708-dopeman-rappert-uldozi-az-adohivatal-egy-tartozas-miatt.htmlDopeman nem érti, hogy pár százezer forintos tartozás miatt miért jár a nyakára az adóhivatal.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoÍgy folytatódhat a Barátok közt a szünet utánhttp://www.life.hu/bulvar/20140708-a-baratok-kozt-foszereploi-elarultak-a-nyari-szunet-utan-hogyan-folytatodhat-a-sorozat.htmlA sorozat főszereplői arról meséltek, mi történik karakterükkel a nyári szünet után. Vajon Miki végleg a rácsok mögött marad, és Krisztiánt maradandó sérülés érte?TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.