Kolosi Péter: Ördög Nóra "nyilván a pénz miatt váltott"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 pénz Ördög Nóra fizetés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra, az RTL Klub korábbi sztár-műsorvezetője valószínűleg azért hagyta ott 13 év után a tévécsatornát, mert a konkurenciánál többet ígértek neki. Legalábbis ez az RTL Klub programigazgatójának véleménye.

Többek közt Ördög Nóra vezethette az X-Faktort, a Szombat Esti Lázat és a Csillag Születiket is. És ami a mai világban nagy szó, nemcsak megfizették, de hagyták különböző reklámok arcaként pluszpénzt is keresni. De úgy tűnik, Ördög Nórának még ez az egészen irigylésre méltó bánásmód és álomfizetés sem volt elég - legalábbis így érezheti most a csatorna.

"Biztos mondta volna, ha úgy érzi, hogy nincs eléggé megbecsülve – mondta a Blikk megkeresésére Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki őszintén felelt akkor is, amikor arról faggatták, elképzelhetőnek tartja-e, hogy a második legnézettebb kereskedelmi csatorna, a TV2 még náluk is többet kínált Nórinak. "Nyilván a pénz miatt váltott, de mi nem is kaptunk lehetőséget, hogy esetleg alkudozhassunk. Ezt azért nem értem, mert ha valakinek valami nem tetszik, akkor odajön, és azt mondja, üljünk le, és beszéljük meg. De nem volt ilyen" – folytatta Kolosi Péter.

Kolosi Péter programigazgató csak kedden tudta meg, hogy mire is készül az egyik legnépszerűbb képernyőse. "Nóra bejelentése megdöbbentő volt, és az volt a legfurcsább, hogy végig csak azt mondogatta: elmegy. Magától még azt sem közölte volna, hogy átmegy egy másik csatornához, ezt csak kérdésre volt hajlandó elárulni. A beszélgetést azzal zárta, hogy átadta az írásbeli felmondását – mondta a Borsnak Kolosi, aki szerint Ördög Nórának mindezekért bőven van szégyellnivalója.

Szombat esti láz, 2014 Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A csatorna magyarországi indulásától kezdve tagja volt az RTL Klub csapatának. Gyakornok volt, majd szerkesztő lett, később pedig állandó műsorvezető, az egész karrierjét nekünk köszönheti. A legismertebb műsorvezetőink között egy sincs, aki a karrierje elsô pillanatától itt van, az lett volna a minimum, hogy előre szól: váltani szeretne. Rettenetesen csalódott vagyok" – folytatta a programigazgató.

Nóra az Angyalmuhely.hu oldalon így kommentálta a döntését: "... Áruló lennék? Nem hiszem. Igen, nagyon sokat kaptam és tanultam, amiért cserébe én is szolgáltam 13 éven keresztül: szorgalmasan toltam előre a műsorok szekerét gyakornokként, szerkesztőként, műsorvezetőként, arcként. Miért nem kezdtem korábban tárgyalni a főnökeimmel? Mert a döntésem egyáltalán nem alku kérdése volt." Ezzel nincs vége, a teljes bejegyzést itt olvashatod el.

A váltással egy időben felmerül az is, hogy vajon Liptai Claudia és Ördög Nóra mennyire fér majd meg egymás mellett a TV2-őn. Liptai Claudia menedzsmentje nem kommentálta a felvetésünket, de valószínűleg a szerepek már le vannak osztva és minden sztárműsorvezető testhezálló feladatot kap majd a csatornánál.

Előzmények

Hatalmas port kavart az a bejelentés, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezetője szeptembertől átigazolt a TV2-höz. Nóra éppen második gyermekét várja, aki a napokban jöhet a világra (vagy már világra is jött), így amikor azt kérte az RTL Klub vezetőségétől, hogy adjanak neki időt a pihenésre, ott támogatták őt ebben. Ezért sem érti senki, hogy pontosan miért váltott a műsorvezető, ráadásul nagy titokban, hiszen a TV2-vel való tárgyalások a híresztelések szerint már májusban elkezdődtek.

Ördög Nóra hirtelen távozásán ledöbbent az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20140709-az-rtl-klub-vezetoseget-kolosi-peter-programigazgatot-megdobbentette-ordog-nora-musorvezeto.htmlAz RTL Klub szerint szerződést szegett Ördög Nóra azzal, hogy átigazolt a közvetlen konkurenciához, a TV2-höz.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huA TV2-höz igazolt Ördög Nóra - 13 év után hagyta ott az RTL Klubothttp://www.life.hu/bulvar/20140708-a-tv2-hoz-igazolt-ordog-nora-13-ev-utan-hagyta-ott-az-rtl-klubot.htmlSzerződést kötött a TV2 és Ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, a nézők pedig ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának házigazdájaként a képernyőn.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huÖrdög Nóra megszólalt: "Áruló lennék?"http://www.life.hu/bulvar/20140709-ordog-nora-az-rtl-klub-egykori-tv2-hoz-igazolo-musorvezetoje-az-angyalmuhely-oldalan-beszelt-a.htmlAhogy a Life.hu megírta, Ördög Nóra a TV2-höz igazolt. A műsorvezető 13 év után hagyta ott az RTL Klubot, a csatornát meglepte a döntése.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.