Ördög Nóra könnyek közt nyilatkozott Sebestyén Balázsnak

Forrás: RTL Klub -
TV2 műsorvezető átigazolás szerződés felmondás Ördög Nóra RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 év után hagyta ott az RTL Klubot Ördög Nóra, akinek felmondásáról Sebestyén Balázsnak is megvan a véleménye. A műsorvezetőnő csütörtök reggel könnyeit nyelve nyilatkozott a Morning Show-ban volt kollégájának, aki a váltásról faggatta.

A TV2 kedden közzétett sajtóközleményében tudatta a hírt, miszerint az RTL Klub sztárműsorvezetője, Ördög Nóra szerződést kötött a konkurens tévécsatornával.

Sebestyén Balázs élesen bírálta Ördög Nóra lépését Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara

Ördög Nóra nyilatkozott Balázsnak

Sebestyén Balázs szerda este, a hír kirobbanása után egy nappal felhívta Ördög Nórát, hogy nyilatkozzon neki. Ördög Nóra csütörtök reggel beszélt a váltásról a Morning Show-ban. Elmondta, a TV2 nem tett neki ajánlatot, csak jelezte: szívesen látnák a csatornánál. "Végiggondoltam a saját lehetőségeimet, beszélgettem a főnökeimmel, nyilván nem abban az aspektusban, hogy elmennék, mert úgy érzem, ez addig csak rám tartozik, amíg nem hivatalos." Ördög Nóra a könnyeivel küszködve hozzátette, úgy érezte, már nem tudja a 110 százalékot nyújtani az RTl Klubnál, a TV2-nél viszont szeretné visszakapni a lendületet. "Nem pénzről szólt a dolog, hanem hogy én ebben a környezetben el tudnám-e képzelni, hogy folytatom" - tette még hozzá a műsorvezető, aki hetekig őrlődött. Szerinte amúgy az RTL kemény, tökös csatorna, meg fogják oldani.

Előzmények

Hatalmas port kavart az a bejelentés, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezetője szeptembertől átigazol a TV2-höz. Nóra éppen második gyermekét várja, aki a napokban jöhet a világra (vagy már világra is jött), így amikor azt kérte az RTL Klub vezetőségétől, hogy adjanak neki egy kis időt a pihenésre, ott támogatták őt ebben. Ezért sem érti pontosan senki, hogy miért is váltott a műsorvezető, ráadásul nagy titokban, hiszen a TV2-vel való tárgyalások a híresztelések szerint már májusban elkezdődtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.