Mély dekoltázs, dögös smink - Ilyen szexi még sosem volt a Barátok közt Hannája

Forrás: www.facebook.com/nyaridianafanclub -
fotó Hanna szexi Munkácsy Kata sorozat Nyári Diana Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sorozat fiatal generációja egyre többet mutat magából. Munkácsy Kata szexi fotói után Nyári Diáról is dögös képek készültek. Igaz, nem OLYAN dögösek.

Dia ugyanis kolléganőjével ellentétben nem dobta le teljesen a textilt, de azért így is van mit nézni. A Barátok közt Hannája mélyen dekoltált fekete ruhát visel az egyik fotón. A másik képen átlátszó csipketopban pózol fotósa, Gelner Loránd kamerája előtt. Wow!

Forrás: www.facebook.com/nyaridianafanclub

Ennyi csupasz bőrfelület a maximum, Dia nem vállalja sem a meztelen, sem a fehérneműs képeket. Egyrészt nem szeretne emiatt később színházi szerepet vagy egyéb munkát elbukni, másrészt párja, az x-faktoros Marci sem örülne neki. A BorsOnline-nak elmondta, Marci a fotózás előtt külön kérte, hogy még fehérneműs fotókat se vállaljon be.

Forrás: www.facebook.com/nyaridianafanclub
Nyári Dia és Tóth Marci szelfilázban http://www.life.hu/intim/20140523-nyary-dia-a-baratok-kozt-szereploje-es-toth-marci-x-faktoros-szelfiznek.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a Barátok közt Hannája, Nyári Dia és az X-Faktor egykori versenyzője, Tóth Marcell egy ideje párt alkotnak.IntimOrigoNyári Dia, a Barátok közt színésznőjének gyerekkori képeihttp://www.life.hu/galeria/20130730-a-baratok-kozt-szinesznoje-nyari-diana-a-sorozatban-holman-hanna.htmlNyári Diána, hazánk egyik legkedveltebb sorozatának a színésznője, akit a színpad varázsa már fiatalon megával rántott. A Barátok közt Holman Hannája kislányként is göndör fürtjeivel és bájos mosolyával hívta fel magára a figyelmet, ám az évek múlásával mit sem változott.GalériaLedobta ruháit Munkácsy Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140622-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-volt-szereploje-pucerra-vetkozott-kamerak-elott.htmlMég soha nem láthattuk ilyen gyönyörűnek a Barátok Köztből nemrég távozó Munkácsy Katát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.