A legjobb fotó a brazil-holland meccs kezdete előtt

Forrás: AFP/Damien Meyer -
futball focivébé holland fociválogatott brazil fociválogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnehezebb meccse előtt áll Brazília válogatottja. A csapat csúfos vereséget szenvedett Németországtól, a bronzmérkőzést Hollandiával játsszák. A mérkőzés előtt készült fotók közül, kétségtelenül ez a legjobb.

Igen, az egy német zászló. A meccset kövesd percről percre az Origo.hu-n.

Forrás: AFP/Damien Meyer

Mázli jósol: Sírni fogtok, brazilok!http://www.life.hu/news/20140712-brazilia-es-hollandia-bronzmerkozes-eredmenye-a-fociveben-mazli-josol.htmlMázlinak, mint a legügyesebb jóskutyának jutott az a feladat, hogy a Brazília-Hollandia bronzmérkőzés eredményét megtippelje.NewsOrigoAmikor a jóskutyák tojnak a jóslásra - Bakiparádé Mázlival és Bélyeggelhttp://www.life.hu/news/20140630-bakiparade-a-life-hu-braziliai-focivebe-joskutyai-mazli-es-belyeg.htmlAhogy a legtöbb sztárral, úgy a Life.hu házi hírességeivel is előfordul, hogy pár pillanatig nincsenek topformában. Olyankor lehet bármilyen lelkesítő a gazdi vagy illatos a virsli, sokkal izgalmasabb dolgok történnek - máshol.NewsOrigoZseniális videóban csinálnak viccet a műesős focistákbólhttp://www.life.hu/news/20140711-a-muesos-focistakat-gunyolja-ki-egy-zsenialis-video.htmlA pályán megesik, hogy esnek-kelnek a focisták, de igen gyakran csak rájátszanak az egészre. Egy szuper videó most megmutatja, milyen lenne, ha a mindennapi életben, a konyhában, a boltban, vagy a munkahelyünkön is alkalmaznánk a műesés taktikáját.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.