Ilyen volt a Barátok közt Mikije és Nórája hétezer (!) résszel ezelőtt

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond,Klinszky Gábor -
Novák Laci sorozat Szőke Zoltán jubileum Várkonyi András Barátok közt Miki Vili bácsi Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jubilál a Barátok közt sorozat: 17. évadát kezdi hétfőn és elérkeztek a 7000. részhez is. Úgy döntöttünk, ennek örömére, megmutatjuk, milyenek voltak az állandó szereplők az első részben.

A Barátok közt indulása óta rengeteg szereplő megfordult a sorozatban, de négyen - egyelőre - modíthatatlannak tűnnek. (Igaz, mi így voltunk Ábrahám Edit - Klaudiával is...) Varga Izabella (Nóra), Szőke Zoltán (Berényi Miklós), Tihanyi Tóth Csaba (Novák Laci) és Várkonyi András (Vili bácsi) már az első részben is szerepeltek. Ha nem emlékeznél, hogyan néztek ki, akkor most figyelj, mert megmutatjuk.

Várkonyi Andrásnak a Barátok közt elmúlt 16 éve rendszert hozott az életébe.

Forrás: YouTube

Varga Izabella 16 év alatt feleség és anya lett.

Forrás: YouTube

Tihanyi Tóth Csaba 30 éves volt, amikor megkapta a szerepet...

Forrás: YouTube

Szőke Zoltán nem szerepelt a Blikk-összeállításában, amelyekben megszólaltatták a szereplőket. Az viszont biztos, hogy Berényi Miklós karaktere nélkül olyan lenne a Barátok közt, mint a Dallas Jockey nélkül.

Forrás: YouTube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.