"Németország? Ugggyan!" - valami ilyesmit gondolhatott Deni, amikor megindult a tányérok felé. Aztán mi lett belőle?

Forrás: Life.hu

Valójában semmi. Deni, akit ti választottatok meg a Life.hu kedvenc jóskutyájának, magabiztosan vette az irányt az általa győztesnek tippelt ország tányérja felé. Mert ma este van a focivébé döntője, amit Németország és Argentína játszik. A kérdés, hogy Németország negyedszer vagy Argentína harmadszor lesz világbajnok.

Ezek szerint teljesen mindegy, hogy a német fociválogatottban játszik egy Klose, aki immár minden idők legeredményesebb játékosa a focivébék történetében. Vagy hogy van egy kivarrt testű, és azon felül is zseniális Öziljük. És az is teljesen mindegy, hogy Németország képes volt 7 gólos csapást mérni Brazíliára.

Úgy tűnik, fontosabb az, hogy az argentinoknál ott van Messi, akit nemcsak a legédesebb focista apukák közé választottunk, hanem amíg a németek közül egy játékost sem képzeltünk el az álomválogatottunkban, addig Messinek természetesen ott a helye. Reméljük, a döntő műesések és rossz játékvezetői döntések nélkül is elég izgalmas lesz! Szóval ha minden Deni elképzelései szerint alakul, akkor éjjel Ganxsta Zolee nagyon fog ünnepelni.

/1407/__Bem20147117936