Új munkahelyén babázhat is Ördög Nóra

Forrás: RTL Klub/ Halász Jácint -
babaszoba TV2 pénz Ördög Nóra fizetés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mút héten minden címlap Ördög Nóra TV2-höz való átigazolásával volt tele. A váltás az RTL Klubot meglepte, az ügyben a műsorvezető volt és leendő kollégái is megszólaltak. Nóri a blogjában írt döntéséről, a napilapok ennek ellenére még mindig azt találgatják, mi lehetett az igazi oka a hirtelen változtatásnak. Pénzügyi dolgok állnak vajon a háttérben? 

Nem csitulnak a kedélyek Ördög Nóra körül. Amíg a múlt héten a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter arról beszélt, a tenyerükön hordták Nórát, addig ma a Bors arról ír, nem is volt annyira jó dolga a műsorvezetőnek az RTL Klubnál. A napilap úgy tudja, hosszú hónapok teltek el úgy, hogy Nóri egyáltalán nem kapott fizetést, a terhessége idején pedig még készenléti pénzre sem számíthatott.

Forrás: RTL Klub/ Halász Jácint

"Igaz, amit Nóri mond, hogy nem kapott fizetést az RTL Klubnál a terhessége alatt és az azt követő időszakban. Ő ugyanis – sok kollégájával együtt – az úgynevezett ekho adózási rendszerben van, ami azzal jár, hogy több pénzt keres, mint a normál adózók, ám például betegség vagy szülési szabadság idején kevesebb juttatást kap" - magyarázta Kolosi Péter, és hozzátette, az ekhós adózás hátrányaival Nórinak is tisztában kellett lennie.

A Blikk szerint Nóra döntésének a hátterében az állhatott, hogy a TV2-nél kedvezőbb feltételekkel szerződhetett. Kikötötte: november előtt nem áll munkába és azt követően is csak heti néhány órát dolgozik, a csatorna pedig külön babaszobát biztosít Nóra leendő kisfiának.

"Amikor Nóra a képernyőre kerül, a baba már olyan korban lesz, hogy tudja nélkülözni az édesanyját azokra az órákra, amíg dolgozik" - magyarázta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. "A csatorna mindenben támogatja őt, ha igényli, akár azzal is, hogy babaszobát biztosít számára" – tette hozzá.

Végre megszólalt Liptai Claudia is Ördög Nóra átigazolásárólhttp://www.life.hu/bulvar/20140710-liptai-claudia-orul-hogy-ordog-nora-az-rtl-klubtol-a-tv2-hoz-igazol.htmlA dögös műsorvezető a Tényekben mondta el, mit gondol arról, hogy Ördög Nóra ősztől a TV2-nél dolgozik. Korábban Sebestyén Balázs élesen bírálta egykori kollégáját.TV + Bulvár--Kolosi Péter: Ördög Nóra "nyilván a pénz miatt váltott"http://www.life.hu/bulvar/20140710-ordog-nora-a-penz-miatt-hagyta-ott-az-rtl-klubot-es-igazolt-at-a-tv2-hoz.htmlÖrdög Nóra, az RTL Klub korábbi sztár-műsorvezetője valószínűleg azért hagyta ott 13 év után a tévécsatornát, mert a konkurenciánál többet ígértek neki. Legalábbis ez az RTL Klub programigazgatójának véleménye.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖrdög Nóra megszólalt: "Áruló lennék?"http://www.life.hu/bulvar/20140709-ordog-nora-az-rtl-klub-egykori-tv2-hoz-igazolo-musorvezetoje-az-angyalmuhely-oldalan-beszelt-a.htmlAhogy a Life.hu megírta, Ördög Nóra a TV2-höz igazolt. A műsorvezető 13 év után hagyta ott az RTL Klubot, a csatornát meglepte a döntése.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.