plasztikai műtét Sarka Kata szépségverseny Magyarország Szépe Kft.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország Szépe Kft. igazgatója, aki egyben a Miss World Hungary 2014 verseny szervezője, szigorúan ügyel a versenyző lányok hírnevére- írta a Bors. 

Hajdú Péter felesége szerint ez a szépségverseny "nem csak a dús keblekről és a hosszú combokról szól ".

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Véleménye szerint a szigorú licenc alapján működő verseny szabályai szerint nem engedhető meg, hogy üresfejű szilokoncsodák jussanak ki a világversenyre.

A verseny sajtósa, Réti Dóra pedig azt mondta el, hogy a "Miss World licencére jellemző, hogy szolid, természetes és kifinomult szépségkirálynőket választ. Itt a szépség és az intelligencia számít, ezért sem szól a beharangozó a testiségről".

Éppen ezért a lányok összesen kétszer mutatják meg falatnyi bikiniben szépségüket. A Magyarország Szépe döntője július 20 -án lesz. Ott például igen.

Magyarország Szépe: egy hajszálon múlt a kínos villantáshttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140714-magyarorszag-szepe-egy-hajszalon-mult-a-kinos-villantas.htmlKulisszatitkok sorát árulták el a lányok a Magyarország Szépe szépségversenyen. Katz DávidFotó: Hámori Zsófia/Life.huMagyarország Szépe: melyik magyar lány lehet nemzetközi szépségkirálynő?http://www.life.hu/bulvar/20140709-szerinted-melyik-magyar-lanybol-lehet-nemzetkozi-szepsegkiralyno.htmlA magyar lányoknak még mindig nem sikerült a világ szépségversenyein felkerülni a dobogóra, pedig évente több lány is indul a világ különböző tájain, különféle címekért induló megmérettetéseken. A Life.hu kiválasztotta a Magyarország Szépe verseny 20 döntőbe jutott szépsége közül azokat a lányokat, akiket a legesélyesebbnek tart arra, hogy nemzetközi mezőnyben is szépnek titulálják őket. Szerinted ők megfelelhetnek a nemzetközi szépségtrendeknek?TV + BulvárOrigoŐk pályáznak a Magyarország Szépe címrehttp://www.life.hu/bulvar/20140623-miss-world-hungary-2014-magyarorszag-legszebb-lanyainak-listaja.htmlJúlius végén az M1-en látványos gálaműsor keretein belül választják meg azt a szerencsés lányt, aki a Magyarország egyik legszebbjének járó koronát viselheti egy évig, és képviselheti majd hazánkat a Miss World 2014 szépségversenyen. A hétvégén lezajlottak az elő- és középdöntők, és újra bebizonyosodott, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.