Az Édes Életben forgatnak Détár Enikőék?

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Détár Enikő TV2 Gáspár Győző reality Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reality-szereplő lesz Détár Enikő? Lapinformációk szerint minden bizonnyal. Alig várjuk. 

Háromszor is nekifutottunk a Bors cikkének, de - bevalljuk - még most sem értjük teljesen. A napilap "Tévésztárt csinál szerelméből Détár Enikő" címmel részletezi a színésznő és fiatal szerelme látogatását az egri gyermekotthonban, majd egy képaláírás erejéig azt is megtudhattuk, hogy Enci és párja nemsokára - vagy már most? - együtt forgatnak egy realityben.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Ha az értesülés igaz, és az RTL Klub nem tervez sztáros valóságshow-t, akkor nem kell sokat találgatni: csakis az Édes Életről lehet szó. Amúgy a Bors is erre jutott, de a pár nem kommentálta az információt.

Kérdés: Détár Enikő miért találja jó ötletnek, hogy egy műsorban szerepeljen Győzikével vagy Zámbó Krisztiánnal? Szerintünk ez az a baklövés, amire a pénz sem lehet magyarázat.

Kimondták Détár Enikő és Rékasi Károly válásáthttp://www.life.hu/bulvar/20140612-detar-eniko-es-rekasi-karoly-hivatalosan-is-elvaltak.htmlVége! Hivatalosan is kimondták Détár Enikő és Rékasi Károly válását. A tárgyalás mindössze húsz percig tartott, amelyre nem engedték be a sajtót.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs - OrigoDétár Enikő új kihívásra vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20140305-detar-eniko-szineszno-bevallotta-szivesen-gondozna-idos-beteg-embereket.htmlA színésznő úgy gondolja, Magyarországon nem fordítanak elég figyelmet az idősgondozásra, ezért szeretne szépkorú embereken segíteni.TV + Bulvár--Hujber: "Nem csapom a szelet Détárnak"http://www.life.hu/bulvar/20131104-hujber-ferenc-szinesz-nem-csapja-a-szelet-detar-enikonek.htmlMagára ismert Hujber Ferenc, amikor a hétvégén egy napilap Détár Enikő sztárszínész szeretőjéről számolt be - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.