Oláh Ibolya váltás csere Megasztár énekesnő Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az érces hangú Ibolya helyére a szintén ex-megasztáros Szakos Andrea érkezett a Karmapirin zenekarba – olvasható az együttes rajongói oldalán.

A Facebookon nyílt levelében közölte a zenekar, hogy a távolság és Oláh Ibolya elfoglaltságai nagyon megnehezítették a közös munkát, de békében váltak el. A rajongóknak azonban nincs okuk aggodalomra, a hónap végén a Megasztár 2 énekesnője helyett már Szakos Andrea lép színpadra.

Forrás: MTVA

„Egy éve is megkeresett a zenekar, ám akkor még nem álltam készen a visszatérésre. Most azonban nagyon örülök a felkérésnek, bár azonnal mély vízbe dobtak, de megállom a helyem" – nyilatkozta a Borsnak a szintén a Megasztárban feltűnő Andrea, aki így szabadult meg úszógumijától.

Fotó: TV2
Az Édes Életben forgatnak Détár Enikőék?http://www.life.hu/bulvar/20140716-detar-eniko-es-parja-a-tv2-edes-eleteben-forgathat.htmlReality-szereplő lesz Détár Enikő? Lapinformációk szerint minden bizonnyal. Alig várjuk. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs - OrigoMiss World Hungary július 20-án a köztévénhttp://www.life.hu/bulvar/hirdetes/20140714-miss-world-hungary-julius-20-an-a-kozteven.htmlMiss World hazai versenyét az M1 és a Duna World élőben közvetíti július 20-án. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották azt a 16-ot, akik bekerülhetnek az élő show-ba. HirdetésNánási Pál Pityuval üzent?http://www.life.hu/bulvar/20140714-nanasi-pal-ordog-nora-tv2-hoz-igazolasa-kapcsan-pityurol-fotot-keszitett.htmlBár nem nyilatkozik, de beszédes fotóval válaszolt Kolosi Péter szavaira Nánási Pál. Az RTL Klub programigazgatója Ördög Nóra átigazolása okán latolgatta a fotóművész további sorsát a csatornánál. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.