Vadóc tiniből imádnivaló családapa – ismerd meg a Vad angyal sztárját, Facundo Aranát közelebbről!

Ivo vad nyirokmirigyrák argentin családapa Vad Angyal Facundo Arana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vad angyal című argentin telenovella férfi főszereplőjéért, Ivóért nők ezrei rajongtak. (Igen, mi is.) De mi lehet most Facundo Aranával? - hasított belénk a kérdés. Az interneten utána kutatva izgalmas dolgokra bukkantunk.

Facundo Arana Buenos Airesben született 42 évvel ezelőtt, méghozzá nemesi családba. Nem éppen a nyugodt, eminens tanulók közé tartozott. A koleszban késpárbajokat szervezett. Az egyik ilyen találkozón megsérült, ennek nyomát sokáig viselte arcán. Egy barátnője később elvitte egy forgatásra, az arcán lévő seb azonban elriasztotta a producereket. Plasztikai sebészhez fordult, a műtét viszont nem sikerült, ezután hosszabb időre kórházba került, ahonnan már sima arccal távozhatott.

Forrás: Instagram/Facundo Arana

Kevesen tudják róla, hogy 17 évesen nyirokmirigyrákja volt, de végül leküzdötte a halálos kórt.

Az áttörés:
1999-et írtunk, amikor megkapta Ivo szerepét a nagy sikerű Vad angyal című argentin telenovellában és ezzel egy csapásra sztárrá vált. Nálunk a TV2 vetítette először a sorozatot, majd a Story TV-n ismételték. Fél ország a képernyőre tapadt, hogy kövesse Ivo és Mili évődését.

Ivo és Mili, azaz Facundo Arana és Natalia Oreiro Forrás: ZUMA Press/© 2005 by GDA/D60

Muszáj meghallgatnod a Vad angyal főcímzenéjét is:

Ami a magánéletét illeti, 2012-ben vette feleségül Maria Susini modell-műsorvezetőt. Kislányuk, India 2008-ban, ikerfiaik, Yaco és Moro 2009-ben születtek – írja a wikipedia.

Forrás: Instagram/Facundo Arana

És még egy édes családi fotó:

Forrás: Instagram/Facundo Arana

Úgy tűnik, Facundo vad, zűrös életét már lezárta, ma a családjának él. Ide tartozik szeretett négylábúja is, egy kuvasz (!), akivel gyakran sétálnak a tengerparton. Na és a zenélésnek is szívesen hódol: saját zenekara van, amelyben szaxofonozik. Nagyon szexi. Így:

Nosztalgiáznál még?

Akkor nézd meg, hogy néz ki most a Váratlan utazás Sara Stanley-je IDE kattintva!

Így néz ki most a Macskajaj Dadanja - „Pittbull" egészen kikupálódotthttp://www.life.hu/kult/20140717-igy-nez-ki-most-a-macskajaj-cimu-film-gengsztere-a-dadan-karambolot-alakito-srdjan-todorovic.htmlAz emlékezetes kultfilm egyik legjellegzetesebb alakját, a Dadan Karambolót alakító Srdjan Todorovicot kutattuk fel nektek. Felismernétek?Kult--Már 35 éves a Váratlan utazás egykori Sara Stanley-je - így néz ki mosthttp://www.life.hu/kult/20140711-a-varatlan-utazas-sara-stanley-je-sarah-polley-35-eves-sikeres-rendezo-es-szineszno-kanadaban.htmlA Váratlan utazás című kanadai sorozatban Sara Stanley-t játszó színésznő, Sarah Polley ma már befutott rendező.Kult--Még mindig gyönyörű és két gyermek anyukája - Így néz ki most a Rosalinda sztárjahttp://www.life.hu/news/20140709-a-rosalinda-es-a-marimar-sztarja-thalia-igy-nez-ki-ma.htmlA mexikói énekesnő, műsorvezető és színésznő Thalía Sodi ma két gyermek anyukája. Anno nem készült szappanopera a főszereplése nélkül, idehaza is imádták őt a rajongók. Vajon ma hogy néz ki?News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.