Vasárnap este tartották a Magyarország szépe versenyt, amit az M1-en élőben is követhettünk. A zsűri és a közönség is - "a Mila Kunis-hasonmás" - Kulcsár Edinát választotta 2014 legszebb magyar lányának, aki így két díjat is bezsebelhetett. 

A vasárnap este egyérteműen Kulcsár Edina estéje. A szépség először a Közönségdíjnak örülhetett, akkor még csak remélhette, hogy ő lesz a zsűri választottja is, így ő képviselheti hazánkat a londoni világversenyen. Győzelmén nem is csodálkozunk, a fiatal lány a Life.hu szavazásán is mindenkit maga mögé utasított. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nincs oka panaszra Van Den Bosch Sydneynek és Katona Gittának sem, az előbbi Edina második, utóbbi a szépségkirálynő első udvarhölgye lett. 

A lányoknak a koronát a Náray-ruhába öltözött Sarka Kata, Tímár Brigitta, Rákosi Annamária és Nacsa Olivér adták át. 

A lányoknak ezúton is gratulálunk!

Pár szó a győztesről
Kulcsár Edina 1990.12 .23-án Budapesten született, érettségije van, angolul középfokon beszél, versenyszinten társastáncolt és atletizált. Elárulta, a dédnagymamája áll hozzá a legközelebb. A szépség négy éve gyűjti a bátorságot, hogy jelentkezzen a versenyre, most 24 éves, így ez volt az utolsó lehetősége. Edina a Miss Beauty Face alverseny nyertese, ahol eddig szerezett modell tapasztalatait kamatoztatni tudta.