Ahogy megírtuk, kórházba vitték az Omega két tagját, miután egy taxis brutálisan bántalmazta őket. Hétfő reggel a Class Fm reggeli műsorába telefonált be H. Zoltán, a budapesti taxis, aki megverte Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet. Állítja, a zenészek részegek voltak.

A taxis arról beszélt, hogy eleve nem akarta elvinni sehová a zenészeket, ugyanis azok részegek voltak. Állítása szerint Benkő László behajolt az autóba és közölte, hogy nekik nem kell taxi és megpróbálta "különböző jelzők kíséretében" elküldeni onnan. A sofőr ekkor szintén felhívta a diszpécsert és elmondta, hogy elhagyja a helyszínt, mert nincsenek olyan állapotban, hogy elvigye az utasokat. Erre Benkő a sofőr szerint átment az ő oldalára, és megpróbált beütni az autóba és arcon ütötte. A taxis ekkor szállt ki az autóból és ekkor estek neki mindketten és ebből adódott a verekedés.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

Később Benkő László is megszólalt a műsorban, aki szerint a taxis "fel sem fogja, hogy mit követett el". Azt is mondta: egyáltalán nem ittak, nem ő kerülte meg az autót, nem hajolt be az autóba, az Debreczeni Ferenc volt és H. Zoltán "ekkor törte el az orrát".

Elítéli országos szövetségük a taxisok erőszakos cselekedeteit
Az OTSZ szégyenletesnek nevezete azt, hogy egy taxis bárhol az utasokon verje le vélt vagy valós sérelmeit. "Szégyenletes az, hogy egy közfeladatot ellátó taxis, - aki a közösségi közlekedés részét képezi egy adott településen - rombolja a tisztességes és törvényt tisztelő taxisokról kialakult általános megítélést a közvéleményben" - írta a taxisszövetség.
 
Benkőék ügye egyébként nem az egyetlen volt a hétvégén: a BKV volt szóvivőjét, a kerékpározó Szilágyi Károlyt kis híján elgázolta, majd üldözőbe vette, végül megverte egy taxis.