Megszólalt az omegásokat megverő taxis

Forrás: MTI/Nagy Lajos -
Benkő Dániel Omega (együttes) verekedés taxis Class FM részegség brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, kórházba vitték az Omega két tagját, miután egy taxis brutálisan bántalmazta őket. Hétfő reggel a Class Fm reggeli műsorába telefonált be H. Zoltán, a budapesti taxis, aki megverte Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet. Állítja, a zenészek részegek voltak.

A taxis arról beszélt, hogy eleve nem akarta elvinni sehová a zenészeket, ugyanis azok részegek voltak. Állítása szerint Benkő László behajolt az autóba és közölte, hogy nekik nem kell taxi és megpróbálta "különböző jelzők kíséretében" elküldeni onnan. A sofőr ekkor szintén felhívta a diszpécsert és elmondta, hogy elhagyja a helyszínt, mert nincsenek olyan állapotban, hogy elvigye az utasokat. Erre Benkő a sofőr szerint átment az ő oldalára, és megpróbált beütni az autóba és arcon ütötte. A taxis ekkor szállt ki az autóból és ekkor estek neki mindketten és ebből adódott a verekedés.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

Később Benkő László is megszólalt a műsorban, aki szerint a taxis "fel sem fogja, hogy mit követett el". Azt is mondta: egyáltalán nem ittak, nem ő kerülte meg az autót, nem hajolt be az autóba, az Debreczeni Ferenc volt és H. Zoltán "ekkor törte el az orrát".

Elítéli országos szövetségük a taxisok erőszakos cselekedeteit

Az OTSZ szégyenletesnek nevezete azt, hogy egy taxis bárhol az utasokon verje le vélt vagy valós sérelmeit. "Szégyenletes az, hogy egy közfeladatot ellátó taxis, - aki a közösségi közlekedés részét képezi egy adott településen - rombolja a tisztességes és törvényt tisztelő taxisokról kialakult általános megítélést a közvéleményben" - írta a taxisszövetség.
Benkőék ügye egyébként nem az egyetlen volt a hétvégén: a BKV volt szóvivőjét, a kerékpározó Szilágyi Károlyt kis híján elgázolta, majd üldözőbe vette, végül megverte egy taxis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.