Benkő Dániel lanttal és borotvával bűvöli a nőket

Forrás: facebook/Benkő Dániel -
Benkő Dániel zene csábítás meztelen lant vetkőzés Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Életben a lantművész mindent bevet annak érdekében, hogy az otthonába érkező lányokat levegye a lábáról, egy kis lant, egy jó kis lábborotválás, és mindenki boldog és elégedett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Benkő nemrég meztelenkedő lányokkal takaríttatta ki a lakását. Most pedig újabb fondorlatos módszerrel vetkőztette le tanítványát. Titanilla és a lantművész testestül-lelkestül egymásra találtak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a hangszerével minden ruhadarabját lebűvölte a lányról – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Benkő Dániel

„Titanilla számomra az évszázadokon átívelő nő, ő a harmadik évezred Vénusza" – áradozott Benkő, aki elmondása szerint számtalan hölgyet látott már, de angyalkája ragyogásához egy sem volt fogható, vallotta be. A tanítvány megerősítette mestere szavait.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Dánielre ilyen hatással vagyok. Kölcsönösen megihletjük egymást, én a szépségemmel, ő pedig a művészetével. Ha meghallom, ahogy gitározik, egy másik dimenzióba kerülök"
– magyarázta a fiatal modell, aki nem tudni mit szól ahhoz, amikor Dániel éppen egy másik nő lábát borotválja.

Forrás: facebook/Benkő Dániel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.