Gigavarangy üldögél Pekingben

Forrás: MTI/EPA/Rolex Dela Pena -
installáció Kína Kuo Jung-Zsao Peking varangyosbéka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kuo Jung-zsao kínai művész 22 méter magas, 34 méter hosszú és 21 méter széles arany varangyosbékája a pekingi Jü Jüan-tan parkban ücsörög. 

Hogy miért? A felfújható alkotással a művész fel szeretné hívni az érdeklődők figyelmét, hogy a kínai kultúrában az arany varangy a szerencse és a jólét ősi jelképe. Nézzétek csak, ő az:

Forrás: MTI/EPA/Rolex Dela Pena

Ennél meghatóbb teknősös videó nincs ishttp://www.life.hu/news/20140720-colin-sutton-es-cameron-dietrich-kaliforniai-partjainal-szabaditottak-ki-a-teknost.htmlA két búvár, Colin Sutton és Cameron Dietrich Kaliforniai partjainál találtak rá a csapdába esett és halálra rémült teknősre.NewsOrigoBesárgult a vörös varik kék szemehttp://www.life.hu/news/20140717-voros-varik-szulettek-nyiregyhazan-egy-honapja-mara-a-kek-szemuk-besargult.htmlA makik fajához tartozó vörös varik - két hím és egy nőstény - egy hónapja jöttek világra a Nyíregyházi Állatparkban. Most átestek életük első orvosi vizsgálatán is.News--Kiderült, a vombat a leghasznosabb állat http://www.life.hu/news/20140714-cuki-videot-keszitettek-egy-vombatmenhely-munkatarsai.htmlNemrégiben arról írtunk, hogy miért nem okos dolog kisvombatról álmodozni, ám most egy videó rádöbbentett minket arra: nem is akkora ostobaság egy ilyen cukiságot lakótársul fogadni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.