Auschwitzi szelfijéért bírálták a lányt

Forrás: Origo -
Twitter szelfi Auschwitz koncentrációs tábor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó sok kritikát kapott az az amerikai lány, aki az auschwitzi koncentrációs táborban készített egy mosolygós szelfit, majd a twitteren megosztotta.

A Twitteren Breanna hercegnőként regisztráló Breanna Mitchell tweetjét több mint 3700-szor osztották meg. Voltak, akik odavoltak a fotóért, mások inkább keményen kritizálták a lányt. Íme, a sokat bírált fotó:

Forrás: Origo

A lapok felkapták a hírt, és elítélendő tettként emlegették, amelyre a lány ennyit reagált: "mindannyiótoknál híresebb vagyok", ám később már nem tetszett neki a hirtelen jött hírnév: "úristen, bárcsak abbahagynák az emberek az auschwitzi koncentrációs táborban készült képem megosztását, mintha olyan nagy dolog lenne, hogy mosolyogtam. Te jó ég!" - tette közzé.

A lány az egyik kommentre válaszolva később azt írta, hogy a fotó és a mosoly egyfajta tisztelgés volt egy évvel ezelőtt elhunyt édesapja előtt, aki többször is beszélt neki a holokausztról. Breanna a közösségi oldalon később 150 olyan embert kezdett el követni, akik egy-egy hozzászólás erejéig támogatásukról biztosították.

Na, most klassz dolgot talált ki a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140722-save-funkcioval-bovul-a-facebook-elmenthetoek-a-zenek-filmek-is.htmlÚj funkcióval bővült a Facebook. Most már cikkeket, videókat, zenéket is eltehetünk magunknak későbbi olvasásra, megnézésre. News--A Photoshop-őrület ellen emelte fel hangját Colbie Caillat http://www.life.hu/news/20140721-colbie-caillat-grammy-dijas-enekesno-a-photoshop-orulet-ellen-enekel-uj-klipjeben-a-tryban.htmlFelkapták Colbie Caillat Try című számához készült videóját. A klipet a YouTube-on már több mint 10 millióan nézték meg. Nem véletlen!News--Gigavarangy üldögél Pekingbenhttp://www.life.hu/news/20140721-kuo-jung-zsao-kinai-muvesz-varangyosbeka-installaciot-keszitett-pekingben.htmlKuo Jung-zsao kínai művész 22 méter magas, 34 méter hosszú és 21 méter széles arany varangyosbékája a pekingi Jü Jüan-tan parkban ücsörög. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.