Uraim, figyelem! Szinglik Magyarország legszebb lányai

szingli Katona Gitta udvarhölgy Kulcsár Edina Miss World Hungary Van Den Bosch Sydney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország Szépe választás második és harmadik helyezettjével beszélgetett a Life.hu újságírója. Kiderült, a lányok szinglik és a verseny óta rengeteg szerelmes levelet kapnak.

Katona Gitta lett Kulcsár Edina Miss World Hungary 2014 I. udvarhölgye. A mosolygós 23 éves lány nagyon örül, hogy dobogós helyezést ért el és vidáman, macis kávét szürcsölgetve mesélt magáról.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ősztől a Pécsi Tudományegyetemre fogok járni, de csak távoktatásban, hogy Budapesten tudjak dolgozni. Emellett modellkedem és azért is jelentkeztem a versenyre, mert remélhetőleg így több modellmunkám lesz. Nagy karrierterveim nincsenek. Az álmom az, hogy legyen egy kis salátabáram és gyermekeket neveljek" – mondta Gitta, aki azt is elárulta, jelenleg szingli és nyáron a Fitbalance Beach Clubban, Siófokon lehet vele találkozni július 26-án, ahol sporthoz fűződő élményeiről is mesél majd. „10 évig versenyszerűen kosárlabdáztam, most futok heti rendszerességgel és aerobikórákra járok. Ezért egyértelmű volt, hogy szívesen állok olyan rendezvény mellé, amely az egészséges életmódot népszerűsíti" – magyarázta a szépség.


A 18 éves Van Den Bosch Sydney lett Edina II. udvarhölgye, akit idegen hangzású nevéről is kérdeztem.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Jelenleg középiskolás vagyok, mert később, 8 évesen kezdtem az általános iskolát. Valószínűleg üzletasszony leszek, ha elvégzem a tanulmányaim. A családi vállalkozásunkban szeretnék dolgozni, ami vízkezeléssel foglalkozik. Öt éve dolgozom modellként és örülök a mostani lehetőségeknek és ki is fogom használni. Párom nincs, egyedülálló vagyok, a verseny óta pedig rengeteg szerelmes üzenetet kapok a Facebookon" – mosolygott a lány, aki a származásáról is mesélt. „Apukám holland-francia származású, anyukám pedig magyar. Így apukám részéről jön az idegen hangzású név. Amikor kicsi voltam keverve hollandul, angolul és magyarul beszéltünk, ezért összekeveredtek a szavak és elkezdtem egy mixelt nyelvet beszélni. Végül anyukám választott és az angol lett az anyanyelvem, de anyu magyarul is beszélt hozzám" – mondta Sydney.

/1407/Popsi201472317223

Ugrott a Miss World Hungary, Kulcsár Edina esküvőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-wordl-hungary-eskuvoje-ugrott.htmlA hazánk legszebb lányának választott Kulcsár Edina egyik álma teljesült, a másik viszont egy kis időre ugrott. Szépségkirálynői teendői miatt le kellett mondania élete másik legnagyobb álmáról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKulcsár Edina lett Magyarország szépe - A közönség is őt találta a legszebbnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140720-kulcsar-edina-lett-magyarorszag-szepe-udvarholgyei-van-den-bosch-sydney-es-katona-gitta.htmlVasárnap este tartották a Magyarország szépe versenyt, amit az M1-en élőben is követhettünk. A zsűri és a közönség is - "a Mila Kunis-hasonmás" - Kulcsár Edinát választotta 2014 legszebb magyar lányának, aki így két díjat is bezsebelhetett. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPalvin Barbit kivágták a Herkulesbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140723-palvin-barbit-kivagtak-a-herkules-cimu-hollywoodi-filmbol-egy-szot-sem-szol-benne.htmlA magyar modellt alig lehet látni a nálunk készülő hollywoodi szuperprodukcióban, még egy mondatot sem adtak a szájába. Mozikban a Herkules.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.