Hujber Feri szerelmes a feleségébe, de azért a nyitott kapcsolatok híve. Szerinte a párkapcsolat "aberrált" dolog- írta a Bors.

Külföldi munka egy étteremben, vásárolt érettségi, különélés a családtól, most pedig óriási szerelem és a hamarosan születő közös második gyerek. Röviden ennyi lehet az elmúlt évek mérlege Hujber Feri életében, aki megdöbbentő kijelentéseivel sokkolja hazai rajongóit.

Forrás: TV2

"Nekem nem maradtak csontvázak a szekrényemben. Úgy döntöttem, megadom magamra a kilövési engedélyt és tettem ezt azért, mert semmilyen formában nem érdekel a magyarországi karrierem"- árulta el magáról a színész, aki tényfeltáró őszinteséggel beszélt magánéletéről.

Többek között azt is elmondta, hogy soha nem volt még ilyen szerelmes a feleségébe, mint most, és ehhez kellett a külön töltött idő:

Mert szerelmes vagyok belé, nagyon szerelmes, és ő most a világ legnagyobb dolgát teszi meg azzal, hogy megszüli a második gyermekünket is. Ha a további életemben napi egy órát térdre borulva töltenék, hogy megköszönjem ezt neki, sem lenne elég. Szeretem, és nála gyönyörűbb nőt még nem is láttam a földön.- de azért azt is hozzátette, hogy ez a hatalmas szerelem semmit sem változtat a zárt párkapcsolatokról alkotott véleményén, bár az alábbi két kijelentés mintha kicsit ellentmondana egymásnak. Ám lehet, mégsem, csak mi nem értjük azt a nyelvet, amit Hujber feri beszél.

"A nyitott kapcsolat sosem fog változni és nem is szeretném, ha változna."

 "Én nem azért nem lépek félre, ha nem lépek félre, mert a házasság szabályai szerint ez nem ildomos, hanem mert a feleségem szemében látom, hogy ez neki nem esik jól."