Hujber Ferenc párkapcsolat nyitott kapcsolat család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri szerelmes a feleségébe, de azért a nyitott kapcsolatok híve. Szerinte a párkapcsolat "aberrált" dolog- írta a Bors.

Külföldi munka egy étteremben, vásárolt érettségi, különélés a családtól, most pedig óriási szerelem és a hamarosan születő közös második gyerek. Röviden ennyi lehet az elmúlt évek mérlege Hujber Feri életében, aki megdöbbentő kijelentéseivel sokkolja hazai rajongóit.

Forrás: TV2

"Nekem nem maradtak csontvázak a szekrényemben. Úgy döntöttem, megadom magamra a kilövési engedélyt és tettem ezt azért, mert semmilyen formában nem érdekel a magyarországi karrierem"- árulta el magáról a színész, aki tényfeltáró őszinteséggel beszélt magánéletéről.

Többek között azt is elmondta, hogy soha nem volt még ilyen szerelmes a feleségébe, mint most, és ehhez kellett a külön töltött idő:

Mert szerelmes vagyok belé, nagyon szerelmes, és ő most a világ legnagyobb dolgát teszi meg azzal, hogy megszüli a második gyermekünket is. Ha a további életemben napi egy órát térdre borulva töltenék, hogy megköszönjem ezt neki, sem lenne elég. Szeretem, és nála gyönyörűbb nőt még nem is láttam a földön.- de azért azt is hozzátette, hogy ez a hatalmas szerelem semmit sem változtat a zárt párkapcsolatokról alkotott véleményén, bár az alábbi két kijelentés mintha kicsit ellentmondana egymásnak. Ám lehet, mégsem, csak mi nem értjük azt a nyelvet, amit Hujber feri beszél.

"A nyitott kapcsolat sosem fog változni és nem is szeretném, ha változna."

"Én nem azért nem lépek félre, ha nem lépek félre, mert a házasság szabályai szerint ez nem ildomos, hanem mert a feleségem szemében látom, hogy ez neki nem esik jól."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.