Nem irigyeljük, aki most indul nyaralni

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Omgimages -
eső zivatar időjárás Horvátország jégeső július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kecsegtet sok jóval bennünket a héten az időjárás, bár meleg lesz, bármikor leszakadhat az ég és zivatarok zúdulhatnak a nyakunkba.

Átázott cipők, a Facebookon kesergő nyaralni induló ismerősök, vizes ülések a villamoson, elhagyott teraszok... Körülbelül ezt látjuk most majd néhány napig magunk körül. Az Országos Meterológiai Szolgálat záporról és zivatarokról ír, de a jégeső réme felhője is a fejünk felett lebeg.

A Balatonnál egészen biztosan nem lesz jó idő, de aki nem belföldre utazik nyaralni, hanem például Horvátországba, ott is hasonlóan cudar időjárás várható. A Life.hu újságírói most is bánatosan bámulnak ki az ablakon és kémlelik a borús, esős időjárást. De legalább nem vágyódunk el annyira a számítógép elől... Ez egy ilyen nyár...

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Omgimages
Berki Kriszián kislánya a vízilabdás fiúk legcukibb szurkolójahttp://www.life.hu/news/20140728-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-kislanya-a-vizilabda-eb-donto-legcukibb-szurkoloja.htmlVasárnap este az egész országot egy dolog foglalkoztatta: nyernek-e a vízilabdás fiúk az Eb-n vagy sem. A Facebookon is körülbelül ez volt az egyetlen téma - a sztároknál is. A sok-sok poszt között megtaláltuk a legcukibb szurkolót is, aki alig múlt fél éves.News--Victoria Beckham ikon és készhttp://www.life.hu/news/20140727-victoria-beckham-david-beckham-felesege-divattervezo.htmlEgykori sztárfutballista férjét kísérte el a minap Santa Monicában egy edzőterembe a stílusikon, és hiába a sapka alá rejtett arc, minden szem rászegeződött. Mint mindig, mindenhol, ahol Victoria és családja megjelenik. News--Victoria Beckham ikon és készhttp://www.life.hu/news/20140727-victoria-beckham-david-beckham-felesege-divattervezo.htmlEgykori sztárfutballista férjét kísérte el a minap Santa Monicában egy edzőterembe a stílusikon, és hiába a sapka alá rejtett arc, minden szem rászegeződött. Mint mindig, mindenhol, ahol Victoria és családja megjelenik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.