Mit keres a bébifóka a vitorláson?

bébi foglalás hajó vitorlás háziállat macska fóka oroszlánfóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az oroszlánfóka a kaliforniai Newport Beach partja mellett ugrott fel egy hajóra és egy órán keresztül, akár egy macska, hízelgett az utasoknak.

A kis fóka nagyon jól érezte magát az utasok között és úgy viselkedett, mintha nem is vadon élő állat lenne. A hajóra valószínűleg azért ugrott fel, mert elfáradt az úszásban. A hajó legénysége örült az új "matróznak", a fóka pedig örömmel dörgölte fejecskéjét az egyik utashoz. Akárcsak egy háziállat, élvezte, ahogy simogatják a pociját, cserébe pedig remekül viselkedett, majd távozott a hűs habok közé.

Ugye, te is megsimiznéd?

Nem irigyeljük, aki most indul nyaralnihttp://www.life.hu/news/20140728-esos-felhos-zivatoros-lesz-az-idojaras-julius-utolso-heteben-sot-horvatorszagban-sem-jobb-a-helyzet.htmlNem kecsegtet sok jóval bennünket a héten az időjárás, bár meleg lesz, bármikor leszakadhat az ég és zivatarok zúdulhatnak a nyakunkba.News--Jennifer Hudson- hat év után beszélt először édesanyja halálárólhttp://www.life.hu/news/20140727-jennifer-hudson-szineszno-edesanyjat-batyjat-es-unokaoccset-megoltek-2008-ban.htmlA színésznő élete látszólag maga a hollywoodi álom, írta a Daily Mail - pedig nem titok, hogy Jennifer édesanyját, bátyját és unokaöccsét brutális módon gyilkolták meg 2008-ban, Chicagóban. A színésznő csak most, hat évvel később tudott beszélni mérhetetlen fájdalmáról.NewsVízilabda Eb: öt góllal verték meg a hazai csapatot a szerb játékosokhttp://www.life.hu/news/20140727-a-szerbek-12-7-aranyban-gyoztek-a-vizilabda-eb-en-2014-ben.htmlHiába az ötgólos vereség, nekünk az ezüst is szépen csillog! Köszönjük fiúk!News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.