Mikrochipet ültetnek Schumacher agyába

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
síbaleset műtét Michael Schumacher professzor mikrochip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, hihetünk-e a hírnek, mindenesetre egy horvát lap arról számol be, hogy két zágrábi idegsebészt kért meg Schumacher családja, segítsenek az egykori világbajnok felépülésében. 

Európa-szerte súlyos balesetet szenvedett, reményvesztett emberek, illetve azok családtagjai keresik meg a zágrábi Dubrava kórház idegsebészeit, Darko Chudyt és Vedran Deletist, hogy az általuk kifejlesztett mikrochip segítségével újra mozogni, járni tudjanak. A Jutarnji list című horvát napilapnak dr. Darko Chudy arról beszélt, hogy Schumacher családja is felvette velük a kapcsolatot.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

A műtétre még Schumacher hazaszállítása előtt sor kerülhet, a mikrochip segítségével pedig nagy esély van arra, hogy a pilóta újra járni is beszélni tudjon. Az is szóba került, hogy a sportoló nemsokára egy speciális kerekesszéket kap, amit a szájával tud majd irányítani.

"Szerencse, hogy a baleset után nagyon gyorsan kórházba került Schumacher és kiváló ellátást kap azóta is. Egészen biztos vagyok benne, hogy fel fog gyógyulni" - nyilatkozta a professzor.

Csodamódszer vagy utolsó szalmaszál?

A világhírű kutatópáros mikrochipje működésének - állítólagos - lényege, hogy az agyba beültetve a sérült központokat stimulálja, s egy idő után újra működésre kényszeríti. Évente közel ezer beavatkozást végeznek el, elmondásuk szerint kiváló eredménnyel. Ha hinni lehet a híreknek, a közelmúltban három lebénult horvát fiatal kezdett el újra mozogni a két kutató módszere segítségével. A chip egyébként nem marad az agyban örökre, a gyógyulás után eltávolítják azt.

Eladó Schumacher magánrepülőgépehttp://www.life.hu/news/20140726-corinna-eladja-michael-schumacher-falcon-2000ex-maganrepulogepet.htmlA Bild úgy tudja, Schumacher felesége áruba bocsátotta Michael Schumacher magánrepülőgépét.News--Remek hír! Egy hónapon belül hazaengedhetik Schumacherthttp://www.life.hu/drlife/20140722-michael-schumacher-allapota-javul-hamarosan-otthonaban-gyogyulhat-tovabb.htmlA Forma-1 hétszeres világbajnoka egyre jobban van, pislog és kommunikál a családjával, így nem kizárt, hogy hamarosan svájci otthonában gyógyulhat tovább. Közben Jenson Button és Lewis Hamilton is levélben fejezte ki támogatását.Dr. Life--Letiltatták a kórházi fotókat Schumacherékhttp://www.life.hu/news/20140720-a-schumacher-csalad-ugyvedjei-letiltotta-a-bunte-magazint-hogy-bizonyos-a-corinnarol-keszult-fotokat.htmlNem, nem a beteg világbajnokról készült képekről van szó, hanem azokról, amelyeken a június 3-án, Schumacher születésnapján a kórházba látogató Corinna látható.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.