Kovács Erzsi halála ügyében nyomoz a rendőrség

Forrás: MTI/Földi Imre -
halál Kovács Erzsi BRFK tüdőrák nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomozást indított a BRFK életvédelmi osztálya Kovács Erzsi táncdalénekes halálával kapcsolatban. Sorra hallgatják ki a tanúkat, de egyelőre nem gyanúsítottak meg senkit.

Azért indítottak nyomozást az ügyben, mert az énekesnő barátai azt állítják, az ápolója nem látta el rendesen a tüdőrákos asszonyt.

Forrás: MTI/Földi Imre

Barátnője a Blikknek arról beszélt, Erzsi felhívta őt a halála előtt, hogy segítséget kérjen és azt is hozzátette, hogy valami fontosat szeretett volna mondani, ám amikor találkoztak, az énekesnő már nem tudott beszélni. A barátok arra gyanakszanak, hogy az ápoló sokszor indokolatlanul adott morfiumtapaszt az asszonynak, viszont a szükséges gyógyszerekkel nem látta el.

A rendőrség a lappal közölte: a további eljárás menetét az eset körülményei, illetve az orvosi vizsgálat megállapításai befolyásolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.