Idős nénit lökött a 4-es-6-os villamos alá egy férfi

gázolás halál Margit híd tragédia villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus kimenetelű villamosbaleset történt pénteken délután a Margit híd budai hídfőjénél. Egy idős nénit a jármű alá lökött egy férfi. 

Halálra gázolt egy idős nőt a villamos a Margit híd budai hídfőjénél péntek kora délután. A rendőrség információi szerint gyilkosság történt. A szemtanúk szerint a villamosmegállóban egy férfi megrúgta az ott várakozó idős hölgyet, aki így a jármű elé esett,és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az utasok a helyszínen visszatartották a 41 éves férfit, akit a kiérkező járőrök elfogtak. A rendőrség keresi azt a szemtanút, aki a támadót visszatartotta.

Forrás: Fabók Bálint - Origo

A 4-es és a 6-os villamos helyett a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között pótlóbuszok jártak, a BKK a Facebook-oldalán 15 órakor tudatta, már helyreállt a közlekedési rend.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.