Ördög Nóra cáfolja, hogy férje megy gyesre

gyes szülés cáfolat Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Ördög Nóra átigazolt a TV2-höz felröppent a hír, hogy már szeptemberben munkába áll. Nos, a műsorvezető ezt cáfolta, mint ahogyan azt is, hogy férje, Nánási Pál menne GYES-re a második baba születése után.

A mindenórás Ördög Nóra blogbejegyzésben reagál a bulvársajtó híreire. "...megfogadtam, hogy nem reagálok arra a mérhetetlen mennyiségű ostobaságra, amit összeírtak az újságok az elmúlt időszakban: szóval Palkó egyáltalán nem megy gyesre, pláne nem én küldöm" - olvashatjuk. Korábban megtudtuk azt is, hogy Nóra - a hírekkel ellentétben - nem szeptemberben megy vissza dolgozni, hanem novemberben. Egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, de a sokak szerint a TV2 Rising Star című új tehetségkutatóját vezeti majd.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Dolgozzak vagy babázzak?

A gyermek születéséig egy nő úgy osztja be a saját idejét, ahogyan csak szeretné, nem szükséges alkalmazkodnia senkihez. Éppen ezért sokan gondolják úgy, hogy a szülés után ugyanolyan lendülettel, a megszokott szervezési rutinnal bármit meg tudnak oldani akár úgy is, hogy miközben gyereket látnak el és nevelnek, munkába is állnak. E gondolatmenet hallatán sok nő csattan fel magából kikelve: ugyan, miért akarna valaki, aki éppen most adott életet gyermekének, visszamenni dolgozni? Pró és kontra számos érv és ellenérv látott már napvilágot ebben a témában. Cikkünkben ezeket gyűjtöttük össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.