Strandok Éjszakája 2014 strand fürdő fürdőzés Aquapark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változatos programok, hosszabb nyitva tartás és sok esetben kedvezményes belépők - általában így készülnek azok a fürdők és strandok, amelyek csatlakoztak a Strandok éjszakája programsorozathoz.

Augusztus első napján országszerte 49 helyszínen fürödhetünk éjszaka. A helyszínek jelentős része éjfélig tart nyitva, azonban több fürdő éjjel 2, vagy akár 4 óráig is fogadja a vendégeket élő koncertekkel, tűzzsonglőr bemutatókkal, szauna szeánszokkal, de számos helyen lesz hab-party, retro-diszkó, fényfestés, lézer show, és aqua zumba is. A részletekről ezen a honlapon olvashatsz bővebben.

Forrás: Thinkstock

Hol strandoljak?

Strandolni nem csak a Strandok éjszakáján lehet. Megtalálni a tökéletes strandot az egész család számára igazi kihívás, különösen akkor, ha különböző életkorú gyermekekkel indulsz útnak. Ebben a cikkben összegyűjtöttük azokat a strandokat, ahol kicsiknek és nagyoknak is élmény a fürdőzés. Nem maradhatnak ki a felsorolásból az itthoni aquaparkok sem, ahol komplex élményben lehet részetek.

Az egész családdal strandolni nem olcsó mulatság, ezértválogattunk a szabadstrandok között is, ahol olcsón megúszhatod a kikapcsolódást. Sokakban felmerül viszont, hogy vajon tényleg jobban megéri-e tavazni, vagy inkább maradjanak? Ők ebből a cikkből megkapják a kérdésükre a választ.

Igazi egzotikus élményre vágysz? Akkor irány azok a hazai fürdőhelyek, ahol úgy érezheted magad, mintha a tengerparton lennél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.