Bálint Antónia polgári szakmát tanul

kutya Bálint Antónia szakma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új életet szeretne ősztől kezdeni Bálint Antónia, aki a nyarat hasznosan tölti. Nemcsak egy kiskutya boldog tulajdonosának mondhatja magát, de ismét nagy fába vágta a fejszéjét. Beiratkozott egy tanfolyamra.

Vajon mivel lep meg minket Bálint Antónia, aki éppen egy ötnapos tanfolyamot végez?

„Egy új szakmát tanulok ki. Nem tehetem meg, hogy otthon malmozok és várom, hogy melyik műsorba fognak hívni szerepelni. Úgy gondoltam, hogy valami újba kezdek bele, de hogy pontosan mit tanulok, még nem árulom el. Csak annyit mondok, hogy összefüggésben van a PR-ral és a kommunikációval, amit eddig tanultam és gyakoroltam. Sajnos az eddig szerzett képesítéseimmel, a három diplomámmal csak olyan helyre tudnék elhelyezkedni, ahol kifejezetten rám van szükség. Arra viszont, hogy ezt megtaláljam nincs időm most. És csak rugalmas időbeosztású munkát szeretnék elvállani, hogy a kislányomra is maradjon elég időm. Amit most tanulok azt kötetlenül tudom majd végezni és remélem, hogy jól fogok keresni vele" – titokzatoskodott Toncsi, aki nemrég egy kiskutyával egészítette ki a családját.

Forrás: FB Bálint Antónia

Két hete végre kutyatulajdonos lettem, de Lucky még csak pár napja mehet ki az utcára. Ahová csak tudjuk visszük magunkkal az apró ebet, aki egészen más természetű, mint a korábbi négylábú barátaim.
Őt jobban tudom szeretni, más módon figyelek oda rá, talán az anyaság változtatott meg. A kislányomnak is jót tett az érkezése, a nyár pont jó lesz arra, hogy remekül összeszokjanak. Babika sokkal felnőttesebben viselkedik, mióta velünk él a kutyus, aranyosan gondoskodik róla. Mindenhová visszük magunkkal, ezen a tanfolyamos héten, amikor alig vagyok otthon és Babika is táborban van, mozgósítottam a családtagokat, hogy segítsenek gondoskodni az új családtagról."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.