Eddig Kiszel Tünde lánya, Donatella csak kísérte közismert édesanyját a rendezvényekre, a hétvégén a tinilány már műsort vezetett, míg édesanyja a zsűriben foglalt helyet. Vajon végleg átveszi a helyét?

A Velencei-tavon rendezett szépségversenyen Donatellát bedobták a mélyvízbe. Szerencsére tudott „úszni".
„Spontán ötlettől vezérelve lett Donatella a szépségverseny műsorvezetője, nem így készültünk a hétvégi rendezvényre. Előfordult már, hogy a zsűriben mellettem foglalt helyet, és ő is szavazott, de ilyen, hogy műsort vezessen, most fordult elő először. Egyszerűen bedobták a mélyvízbe.

Forrás: www.kiszeltunde.hu

A szervező megkérdezte, hogy van-e kedve hozzá és ő azonnal igent mondott. Én nagyon izgultam, mert ez számára első alkalom volt, főleg ilyen hirtelen, de ügyes volt, mindenki megdicsérte. Őt egy cseppet sem fogta el a lámpaláz, köszöntötte a vendégeket, bemutatta a gyerekeket és a zsűrit, hozzátette a titulusokat, pedig nem is volt előre megbeszélve, hogy mit kell mondania. Frappánsan levezényelte a műsort" – büszkélkedett lányával az egy évig nyaralásra spóroló Tünde, aki egyelőre nem tart attól, hogy ezentúl helyette inkább Donatellát fogják hívni a rendezvényekre.


„Nem félek, hogy a lányom elveszi a kenyeremet, de amúgy ez lenne az élet rendje. Szívesen átadom a stafétabotot, övé, a fiataloké a jövő. Szereti ezt csinálni, többen úgy ítélték meg, hogy őstehetség."