Anyaszült meztelenül címlaplánykodik Zimány Linda

modell Playboy fotó címlap szexi meztelen pikáns Zimány Linda Jude Law felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell a Playboy különkiadványának kérésére dobta le ruháit. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Linda nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a filmsztár Jude Law-val flörtölt. A modell szereti magát szexi ruhákban és bevállalós helyzetekben fotóztatni, így nem csoda, ha vállalta a férfimagazin felkérését és meztelenül feszített a kamerának.

Forrás: Playboy/Pal Nanasi

A Playboy képsorozata, amelyben Linda is szerepel, híres modellekről készült. A fotók különlegessége pedig az, hogy mind a szabadban készült, természetes szépségekkel.

Raliautóval ment a fának Berkihttp://www.life.hu/bulvar/20140805-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-szraja-fanak-csapodott-egy-rallyautoval-meg-a-vere-is-eleredt.htmlÚjabb extrém kalandjának lett az áldozata Berki Krisztián, amikor kipróbált egy raliautót.TV + BulvárEgy hajszálon múlt Tolvai Reni és Kállay-Saunders közös nyaralásahttp://www.life.hu/bulvar/20140805-tolvai-reni-enekesno-es-kallay-saunders-andras-enekes-kozos-kepe-a-kretai-nyaralasrol.htmlMegérkezett Krétára Tolvai Reni és szerelme, Kállay-Saunders András. A két énekes mögött nehéz év van és most végre kettesben pihenhetnek egy hetet a görög szigeten, Krétán. Pedig nagyon necces volt, hogy egyáltalán sikerül-e a közös nyaralás, ugyanis Andrásnál csak egy hajszálon múlt, hogy fel tudott szállni a repülőgépre.TV + Bulvár--A top 6-ba került Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20140804-kulcsar-edina-a-magyarorszag-szepe-gyoztese-a-miss-world-fan-club-facebook-oldala-szerint-benne-van.htmlAkár Miss World is lehet a Magyarország szépe idei győztese, Kulcsár Edina? A Miss World Fan Club Facebook-oldala szerint igen. A profil üzemeltetői a magyar lányt a legszebb hatba sorolták.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.