kaszkadőr TV2 kiugrás Pamela Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolata ismét mélypontra jutott, ezért a testépítő extrém erőpróbával szerette volna bizonyítani Pamela iránt érzett szerelmét.

Az Édes Élet sztárja átúszta már a jeges Dunát és átgyalogolta az országot, hogy bizonyítson Pamelának. Most az esküvő elhalasztása miatt költözött el Pamela. Berki pedig kaszkadőr-bemutatóval csábítaná vissza kedvesét. Piroch Gábor kaszkadőrmester vezényletével először egy üldözésben mutatta meg képességeit, majd kiugrott egy ház harmadik emeletéről és az erről készült videót elküldte kedvesének.

„Pamelának be kell bizonyítanom, hogy én olyan dolgokat tudok megcsinálni, mint senki más. Lássa, hogy tökös csávó vagyok" – magyarázta az extrém békülési üzenet miértjét Berki.

Bárdos András és Máté Kriszta külföldre távozotthttp://www.life.hu/bulvar/20140806-bardos-andras-a-hir24-musorvezetoje-es-mate-kriszta-rtl-ii-musorvezetoje-elhagytak-magyarorszagot.htmlA sztárpár hosszabb időre külföldre utazott, állítólag Amerikába tartózkodnak, a kérdés már csak az nyaralni mentek vagy hosszabb távra terveznek? TV + Bulvár--Raliautóval ment a fának Berkihttp://www.life.hu/bulvar/20140805-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-szraja-fanak-csapodott-egy-rallyautoval-meg-a-vere-is-eleredt.htmlÚjabb extrém kalandjának lett az áldozata Berki Krisztián, amikor kipróbált egy raliautót.TV + BulvárÚj pasija mellett lépett félre VV Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20140805-vv-gigi-uj-pasija-mellet-lepett-felre-isztambulban.htmlVV Gigi nyaralni utazott új szerelmével, de a csinos táncoslány az első közös út alkalmával félrelépett. Ezzel új szerelmét máris komoly próba elé állította. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.